Fotograaf in Zwolle voor een spetterende fotoshoot

Fotoshoot gezin Zwolle door fotograaf FotoGrietje

Portretfotograaf Zwolle

Wil je een fotograaf in Zwolle vinden die fantastische foto’s maakt? Een goede fotograaf zoeken is al een hele opgave, en dan wil je natuurlijk ook nog eentje die de mooie plekjes kent waar je fantastische foto’s kan maken. Alhoewel ik van buiten Zwolle kom, ben ik er als fotograaf goed bekend en is het zeker een stad waar ik graag kom. Zwolle is namelijk, net als Deventer en Zutphen, een oude hanzestad en die rijkdom zie je ook nu nog terug in de historische binnenstad met zijn karakteristieke gevels en leuke smalle straatjes. Dat is natuurlijk uitermate geschikt voor een fotoshoot in Zwolle. Dat maakt Zwolle voor fotografen een fijne stad om te werken. Zwolle heeft zelfs een eigen volksbuurt die doet denken aan de Jordaan in Amsterdam, met De Kromme Jak als een van de mooiste plekken waar een fotograaf blij van wordt. Voor fotografie in Zwolle zit je bij mij dus helemaal goed!

Kies je fotoshoot

Klik op een categorie voor voorbeeldfoto’s, meer informatie en tarieven.

Fotoshoot Zwolle op mooie locaties

Fotografen in Zwolle maken foto’s op de mooiste plekken in en rondom de stad. Ik doe dat ook en neem je daarom graag mee naar fotogenieke gebouwen.​ De Sassenpoort en de Peperbus zijn bijvoorbeeld zeer in trek voor fotografie in Zwolle, zowel voor portretten of gezinnen als bruidsfotografie. De Sassenpoort wordt zelfs beschouwd als het meest markante gebouw van Zwolle. Bovendien kan je er ook je huwelijk laten voltrekken, een perfecte locatie dus als je een fotograaf in Zwolle wilt inschakelen! Voor een meer modern tintje kan je overwegen om mij als fotograaf in te schakelen bij museum De Fundatie. Dit neoclassicistische pand met de opvallende opbouw op het dak (die door het museum Het Oog of De Wolk wordt genoemd) is een spannende achtergrond voor een portretfotografie en spat direct van het beeld af. En uiteraard leent ook de natuur zich uitstekend voor fotografie in Zwolle. Dit valt goed te combineren. Na een fotoshoot in de binnenstad kunnen we foto’s maken bij de Potgietersingel aan de Stadsgracht. Meer dan genoeg mogelijkheden!

Fotoshoot gezin Zwolle door fotograaf FotoGrietje
kinderfotografie zwolle Overijssel door kinderfotograaf Grietje uit Deventer

Fotoshoot in Zwolle

Hierboven staan slechts suggesties voor als je op zoek bent naar een fotograaf in Zwolle. Misschien heb je hier zelf ideeën over? Daar ben ik heel benieuwd naar. Brand los, dan gaan we er samen wat moois van maken! In je zoektocht naar fotografen in Zwolle kom je al snel uit bij mij. Dit kan ook niet anders, want fotografie is mijn grootste passie. Daarom lever ik foto’s waar jij echt blij mee bent. Jouw persoonlijkheid weet ik perfect te vangen in een beeld en dit kan alleen als je je helemaal op je gemak voelt. Tijdens fotoshoots neem hier de tijd voor, want ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt tijdens het fotograferen. Wanneer mag ik jou fotograferen?

Neem een kijkje op bovenstaande pagina’s om meer te lezen over de verschillende fotoshoots in Zwolle eo en de mogelijkheden en prijzen. Ook kun je meer lezen over mij als fotograaf. Heb je interesse in fotografie in Zwolle? Stuur me dan berichtje.

Fotograaf Grietje Mesman

Dan eindig ik graag met informatie over mijzelf. Ik ben Grietje Mesman, de oprichtster van FotoGrietje. Fotografie is mijn grootste passie. Ik maak graag portretten vol dynamiek en met karakter. Mijn bedrijf is begonnen toen ik in het westen van het land woonde. Inmiddels woon ik met heel veel plezier in Overijssel. Kan ik je ergens mee van dienst zijn, dan hoor ik het graag. Wie weet tot ziens!

Portret van Grietje Mesman, fotograaf van FotoGrietje