PORTRETFOTOGRAAF EN TROUWFOTOGRAAF ZWOLLE

fotograaf zwolle overijssel fotoshoot

karakteristiek

Een goede fotograaf zoeken in Zwolle is al een hele opgave, en dan wil je natuurlijk ook nog eentje die de mooie plekjes kent waar je fantastische foto’s kan maken. Alhoewel ik van buiten Zwolle kom, ben ik er als fotograaf goed bekend en is het zeker een stad waar ik graag kom. Zwolle is namelijk, net als Deventer en Zutphen, een oude hanzestad en die rijkdom zie je ook nu nog terug in de historische binnenstad met zijn karakteristieke gevels en leuke smalle straatjes. Zwolle heeft zelfs een eigen volksbuurt die doet denken aan de Jordaan in Amsterdam, met De Kromme Jak als een van de mooiste plekken waar een fotograaf blij van wordt.

GENOEG KEUZE IN ZWOLLE

Daarnaast zijn natuurlijk de Sassenpoort en de Peperbus echt fotogenieke gebouwen. De Sassenpoort wordt zelfs beschouwd als het meest markante gebouw van Zwolle. Bovendien kan je er ook je huwelijk laten voltrekken, een perfecte locatie dus als je een fotograaf in Zwolle wilt inschakelen! Voor een meer modern tintje kan je overwegen om mij als fotograaf in te schakelen bij museum De Fundatie. Dit neoclassicistische pand met de opvallende opbouw op het dak (die door het museum Het Oog of De Wolk wordt genoemd) is een spannende achtergrond voor een fotosessie. En wat dacht je van alle natuur die dicht bij Zwolle te vinden is? Perfect voor mooie bruidsfoto’s, portretfoto’s of een andere fotoreportage.

Fotoshoot gezin Zwolle door fotograaf FotoGrietje
kinderfotografie zwolle Overijssel door kinderfotograaf Grietje uit Deventer

Fotoshoot in Zwolle

Hierboven staan slechts suggesties voor als je op zoek bent naar een fotograaf in Zwolle. Misschien heb je hier zelf ideeën over? Daar kunnen we natuurlijk over praten. Fotografie is mijn grote passie, ik lever graag foto’s waar je tevreden over bent. Ook probeer ik jouw persoonlijkheid terug te laten komen in de foto’s. Tijdens fotoshoots neem ik de tijd om je op je gemak te stellen want ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt tijdens de fotoshoot.

OVERIGE LOCATIES

Klik hieronder om mijn portfolio te bekijken 

Wil je graag een fotoshoot laten doen?