Fotoshoot gezin Zutphen

 

Gezinsfotograaf Zutphen

Wil je een spontane, gezellige fotoshoot met je gezin in Zutphen? Als gezinsfotograaf kan ik je hierbij helpen. Ik maak gezinsfoto’s in Zutphen en omstreken. Ik heb een fotostudio, maar ik maak de foto’s het liefst op een mooie buiten locatie. Bijvoorbeeld in het park of bos waar jullie graag wandelen of waar de kinderen vaak spelen.

Behalve foto’s van het hele gezin maak ik ook individuele portretten en foto’s van de kinderen samen. De kinderen hoeven dan niet te poseren, maar ik volg hen vooral in hun spel. Zonder zich bezig te houden met de camera ontstaan er mooie, spontane beelden.

Familie fotoshoot in Zutphen

Naast gezinsfotografie is een familie fotoshoot in Zutphen ook mogelijk. Familiefotografie in Zutphen is de perfecte manier om herinneringen vast te leggen om vaak naar terug te kunnen kijken. Dus neem je ouders, broers en zussen meer voor familiefotografie in Zutphen. We maken foto’s per gezin, en natuurlijk groepsfoto’s van het hele gezelschap. Na de fotoshoot kunnen jullie afdrukken bestellen, foto’s voor aan de muur of een mooi foto album.

Bekijk hieronder meer foto’s en de tarieven voor een fotoshoot. Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem contact met me op.