Zwangerschapsfotografie

Baby’s eerste fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw zwangerschap op een professionele en creatieve manier weet te fotograferen? Laat mij dan een zwangerschapsshoot maken van jou en je mooie buik! Het blijft genieten om foto’s van deze prachtige periode later nog eens terug te zien. En een setje zwangerschapsfoto’s is een fantastisch cadeau voor aanstaande grootouders!

Lees meer
Zwanger fotoshoot fotostudio Deventer Overijssel Zwanger fotoshoot fotostudio Deventer Overijssel
Zwanger fotoshoot met zoon fotostudio Deventer Overijssel Zwanger fotoshoot met zoon fotostudio Deventer Overijssel
Zwangerschapsfotografie Deventer Overijssel Zwangerschapsfotografie Deventer Overijssel
Zwanger fotoshoot met zoon fotostudio Deventer Overijssel Zwanger fotoshoot met zoon fotostudio Deventer Overijssel

Zwangerschapsshoot

Wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschap is een bijzondere tijd en verdient het om te worden vastgelegd met professionele zwangerschapsfotografie van jou en je mooie buik. Voor jezelf, voor later of bijvoorbeeld als uniek cadeau voor familieleden. Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw zwangerschap op een creatieve manier weet te fotograferen, in de fotostudio of op een mooie buitenlocatie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een zwangerschapsshoot!

Zwangerschapsfotografie Deventer Rijsterborgherpark
Zwangerschapsfotografie fotoshoot zwanger Deventer Overijssel Rijsterborgherpark door zwangerschapsfotograaf Grietje Mesman

Zwangerschapsshoot

Wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschap is een bijzondere tijd en verdient het om te worden vastgelegd met een professionele zwangerschapsfotografie van jou en je mooie buik. Voor jezelf, voor later of bijvoorbeeld als uniek cadeau voor familieleden. Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw zwangerschap op een professionele en creatieve manier weet te fotograferen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een zwangerschapsshoot!

Bekijk je mijn website op je mobiel? Open deze pagina op een computer en ontdek een slideshow met nog veel meer fotomateriaal!

Zwanger en baby combi-deal

Als je zowel zwangerschapsshoot als babyfoto’s laat maken, kunnen de prijzen bij veel fotografen behoorlijk oplopen. Ik vind beide periodes te bijzonder om ze niet vast te leggen. Daarom heb ik een aanbieding bedacht waarmee je voor een gereduceerd bedrag foto’s kunt laten maken van de zwangerschap én de baby. Zodat je straks veel mooie, tastbare herinneringen hebt aan het nieuwe leven dat in jouw buik begon. Neem ook eens een kijkje op de pagina babyfotografie.

Fotoshoot zwanger met gezin met zoon in Olmenhorst Lisserbroek door fotograaf Grietje Mesman uit Deventer Overijssel

Prijzen fotoshoot zwangerschap

Klik & Go

✓ 15 minuten

✓ 3 foto’s naar keuze

105,-

Zwanger & Baby

✓ 2x 60 minuten

✓ ​2x 10 foto’s naar keuze

✓ Inclusief album (20×20,20blz)

395,-

Zwanger

✓ 60 minuten

✓ 10 foto’s naar keuze

205,-

Foto’s op locatie

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit omgeving Haarlem. Ik fotografeer dan ook voornamelijk in het oosten en westen van Nederland. Reiskosten zijn 30 cent per kilometer, gerekend vanuit de dichtstbijzijnde locatie.

 

Ontvangst foto’s

Na het maken van de foto’s stuur ik een selectie toe en mag je zelf je favoriete foto’s uitkiezen. Deze ga ik bewerken. Alle foto’s ontvang je via een download link,  binnen 3 à 4 weken na het uitkiezen van de foto’s. Altijd in hoge resolutie.

Extra foto’s bestellen kan natuurlijk altijd. Dit kost 15,- per extra foto.

Fotobewerking

Foto’s worden vanuit mijn ervaring en inzicht bewerkt. Wil je een foto anders bewerkt hebben dan ik hem geleverd heb? Geen probleem! Mail mij, dan spreken we een prijs af voor de extra bewerkingen.

Tip: ontvang de foto’s digitaal én in een mooi fotoalbum, zie de pagina fotoalbums.

Wij hebben bij Grietje de zwangerschapsfotografie gedaan. Grietje neemt alle tijd en als je zelf ideeën hebt dan staat ze hiervoor open. De sfeer was relaxed en gezellig. De foto’s zijn erg mooi geworden! Als onze kleine geboren is dan laten we haar ook graag de babyshoot doen! Twijfel niet langer en laat je foto’s maken door Grietje!

– Elisa

Meer referenties

Afspraak maken

In Deventer is het mogelijk in de fotostudio gefotografeerd te worden. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Haarlem. Locaties waar ik veel fotografeer, zijn omgeving Deventer Apeldoorn, ZutphenZwolleHaarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.

Heb je interesse in een fotoshoot of heb je vragen?


  Wanneer maak je zwangerschapsfoto’s?

  Een goed moment voor zwangerschapsfotografie is tussen de 30e en 35e week. Je buik is dan mooi rond, maar nog niet te zwaar. Dat maakt de fotoshoot comfortabel. Een zwangerschapsfotoshoot duurt ongeveer een uur. In deze tijd maken we foto’s met verschillende achtergronden, poses en lichtopstellingen. Er is genoeg tijd om portretten te maken van alleen de buik, van jou alleen, van jou en je partner en eventueel met broers en/of zussen van de baby, dus van het hele gezin. Laat vooral weten als je zelf ook leuke ideeën hebt van foto’s die je graag wilt maken. En kijk even rond op mijn pagina om inspiratie op te doen. Mijn pagina vertoont meer foto’s op de computer dan op de mobiele telefoon, dus kijk op een computer voor een slider vol extra zwangerschapsfoto’s. We gaan er wat moois van maken!

  Waar maken we foto’s?

  De fotoshoot van de zwangerschap kan plaatsvinden in mijn fotostudio in Deventer of ergens op een mooie locatie buiten. Foto’s in de fotostudio zijn strakker, poëtischer en rustiger. Ik kan met de belichting spelen voor meer kunstige foto’s. De achtergronden zijn echter leeg: wit, grijs of zwart. Bij zwangerschapsfotografie op een buitenlocatie heb je veel variatie in achtergronden. De foto’s zijn kleurrijker, speelser en natuurlijker. Ze zijn minder geposeerd en ogen daardoor dynamischer. Bekijk de voorbeeldfoto’s op deze pagina (op de computer zie je een extra slider met voorbeeldfoto’s die je op je mobiele telefoon niet kunt zien). Wat voor locatie spreekt je het meeste aan? Als je het fijn vindt, denk ik graag met je mee. Zowel voor locaties als voor poses, kleding en tips voor de fotoshoot van de zwangerschap: ik heb meer dan genoeg leuke ideeën!

  Fotoshoot zwangerschap Landgoed Elswout Overveen Noord-Holland door zwangerschap fotograaf Grietje Mesman
  Via het internet zijn we op de site van Grietje terecht gekomen en waren gelijk enthousiast door haar manier van foto’s maken. Wij hebben een zwangerschapsshoot laten maken door Grietje. Samen met ons zoontje van ruim 2,5, Het was een hele gezellige shoot waarin Grietje professioneel te werk gaat. Ze is creatief met verschillende houdingen en licht inval. Wij zijn super blij met het resultaat de foto’s zijn prachtig geworden.
  Carlie Leenders

  Blogs Zwanger en Baby

  Zwangerschapsfotografie en babyfotografie

  Zwangerschapsfotografie en babyfotografie

  Zwangerschapsfotografie Wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschap is een bijzondere tijd en deze bijzondere tijd verdient het om te worden vastgelegd. Bijvoorbeeld met een professionele fotoshoot van jou en je mooie buik. Voor jezelf, voor je kind later of...

  Babyfotografie in de fotostudio in Deventer

  Babyfotografie in de fotostudio in Deventer

  Babyfotografie in de fotostudio in Deventer  Er komen wekelijks een hoop zwangere vrouwen, stelletjes, gezinnen met kinderen en huisdieren voorbij in de fotostudio's in Deventer. Af en toe licht ik een fotoshoot uit om een beeld te geven van wat een leuk leven ik...

  Kinder

  Baby

  FotoGrietje

  Contact

  Tips voor fotoshoot zwangerschap

  Ik help je graag op weg om goed voorbereid aan de zwangerschapsshoot te beginnen. Wat kun je het beste aantrekken en meenemen voor zwangerschapsfotografie?

  Voorbereidingen

  • Je kunt de shoot plannen wanneer je maar wilt. Veel aanstaande moeders kiezen een datum rond de 32e week van hun zwangerschap. Belangrijk is dat de buik mooi rond is en dat de fotoshoot nog comfortabel voelt.
  • Je kunt accessoires meenemen naar de zwangerschapsshoot, zoals de echo, kleertjes, schoentjes, knuffels, speelgoed, dekentjes, enzovoort. Deze accessoires kunnen ook terugkomen in de babyfoto’s.
  • Neem de schoenen die je op de foto’s aan wilt in een tas mee naar de fotostudio, zodat de schoenen en de studio schoon blijven.
  • Last van striae? Wees niet bang dat je buik niet mooi genoeg (meer) is om te fotograferen! Ik kan het naar wens bij het bewerken van de foto’s verminderen of weghalen.
  • Een detailfoto van je buik met jouw of jullie handen erop wordt extra mooi als de nagels er goed verzorgd uitzien.
  • Heb je al kinderen? Kijk dan voor meer tips bij Kinderfotografie.

   

  Zwangerschapsfotografie Deventer Overijssel fotostudio
  Fotoshoot zwanger fotostudio Deventer door fotograaf Grietje Mesman

  Kleding

  • Zwarte en witte topjes staan in de fotostudio vaak mooi bij een zwangerschapsshoot. Vooral als ze je buik niet bedekken en je een bh draagt met bandjes in dezelfde kleur. Als je partner ook een shirt of overhemd in dezelfde kleur draagt, gaat de aandacht niet naar de kleding, maar naar jullie gezichten en de buik. Bij buitenfoto’s zou ik juist niet kiezen voor wit en zwart, omdat dit veel aandacht trekt. Buiten komen rustige kleuren mooier uit.
  • Uiteraard hoeft niet alle kleding rustig, zwart, wit of effen te zijn. Liever niet zelfs. Een paar foto’s in een gekleurde outfit zijn ook leuk!
  • Trek bij voorkeur kleding aan die geen striemen geeft op of rond de buik en kies voor kleding waarin je buik mooi rond is en goed opvalt.
  • Neem eventueel meerdere setjes kleding mee. Dit zorgt voor gevarieerde foto’s. Ik kan tijdens de fotoshoot mee denken welke outfits het beste zullen uitkomen.
  • Trek eventueel een mooi lingeriesetje aan als je ook foto´s in lingerie wilt. Een open blouse komt de buik ook mooi in uit.

  Wie is de fotograaf?

  Nu vraag je je inmiddels misschien af wie de fotograaf is van deze zwangerschapsshoots. Dat ben ik, Grietje Mesman. In 2008 ben ik gestart met mijn onderneming. Ik fotografeer voornamelijk portretten van mensen: van zakelijke foto’s tot foto’s van bruidsparen, baby’s, kinderen en gezinnen. Fotoshoots kunnen plaatsvinden in mijn fotostudio in Deventer, maar ik ben veel vaker te vinden op mooie buitenlocaties. Ik houd van fotoshoots in het bos, in een park of bijvoorbeeld in een mooie, oude binnenstad zoals in Deventer en Haarlem.

  Fotograaf Grietje Mesman

  Afspraak maken

  In Deventer is het mogelijk in de fotostudio gefotografeerd te worden. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Haarlem. Locaties waar ik veel fotografeer, zijn omgeving Deventer Apeldoorn, ZutphenZwolleHaarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.

  Heb je interesse in een fotoshoot of heb je vragen?