Fotograaf Deventer

Mijn naam is Grietje Mesman. Ik ben portretfotograaf en eigenares van het bedrijf FotoGrietje. Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer, maar als fotograaf werk ik het liefste buiten. Behalve in Overijssel fotografeer ik door heel Nederland. Klik hieronder om meer te lezen over mij.

Portret Grietje Mesman
Portret Grietje Mesman

Fotograaf Grietje Mesman

Ik ben Grietje: portretfotograaf en oprichtster van FotoGrietje. Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer, maar als fotograaf werk ik het liefste buiten. Behalve in Overijssel fotografeer ik door heel Nederland. Klik hieronder om meer te lezen over mij.

Fotografie in Deventer

Portret Deventer Walstraat

Mooie fotoshoot locaties in Deventer

Deventer ligt aan de IJssel, dat maakte dat de stad in de 14e eeuw uitgroeide tot een belangrijke Hanzestad voor o.a. zout, bier en laken. De zesjaarlijkse jaarmarkten die werden georganiseerd, trokken kooplieden vanuit heel Europa en deden de stad in welvaart toenemen. Tegenwoordig zie je nog veel terug van die rijkdom, want in Deventer zijn nog altijd de kenmerkende Hanzegevels, al dan niet gerestaureerd, te vinden. Bijvoorbeeld in het Bergkwartier; een prachtige locatie waar fotografen in Deventer graag fotoshoots doen.  In de binnenstad van Deventer vind je de Brink, het centrale en monumentale plein van Deventer. Hieraan vind je meerdere neo-classicistische gebouwen en ook het gerestaureerde Penninckshuis. Dit is toch een prachtige achtergrond voor jouw fotoshoot? Persoonlijk vind ik Deventer de mooiste stad van Overijssel. Kom langs voor een fotoshoot in de binnenstad van Deventer of voor een fotoshoot in mijn fotostudio in Deventer.

Ook als portretfotograaf is Deventer mijn favoriete stad. Er zijn vele prachtige locaties om mooie foto’s te maken en er is genoeg variatie in achtergronden voor portretfotografie. Wanneer ik met klanten afspreek in de oude binnenstad kunnen we naast stoere stadse portretten ook mooie, kleurrijke portretten in de natuur maken in het Rijsterborgherpark.

Zakelijke portretten vrouw Deventer

Kom langs voor een fotoshoot van het gezin en voor kinderfotografie in Deventer. Dit kan in de fotostudio, maar veel leuker is het om samen de natuur in te gaan. Denk hierbij aan het bos Kranekamp in Schalkhaar, Nieuwe Rande in Diepenveen, of in Deventer bij het Worpplantsoen, in de mooie, oude binnenstad en het Rijsterborgherpark of Vogeleiland. Ik ben een fotograaf die je overal in Deventer en omgeving kan inhuren. Het gaat erom dat je tevreden bent over de gekozen locatie, en natuurlijk over de foto’s.

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! In Deventer zijn diverse locaties voor een prachtige trouwdag. Inmiddels heb ik vele prachtige bruidsparen in Deventer mogen fotograferen, zoals in Lebuïneskerk / Grote Kerk, het stadhuis wat ook nog recent verbouwd is,  Huis Vermeer en recent een prachtige, kleurrijke bruiloft in het nabijgelegen Diepenveen. Aan de IJssel vind je eveneens het IJsselhotel, waar je zicht hebt op de skyline van Deventer. In het Worpplantsoen ernaast een weelderige groene omgeving voor de geposeerde foto’s; Enorm romantisch. Vele fotografen in Deventer zijn te vinden op deze mooie fotolocaties.

Portret fotoshoot voor InDeventer en Deventer Nieuws voor De Smaak van Deventer door fotograaf Grietje Mesman

Ook voor bedrijfsfotografie in Deventer kun je bij mij terecht. Zowel voor een professioneel zakelijk portret als voor teamfoto’s en foto’s op zakelijke evenementen.

Portretfotograaf Deventer en Zwolle

Wil je graag een fotoshoot in omgeving Deventer laten doen?