Fotoshoot in Deventer

fotograaf deventer overijssel

De mooiste locaties in Deventer

Deventer ligt aan de IJssel, dat maakte dat de stad in de 14e eeuw uitgroeide tot een belangrijke Hanzestad voor o.a. zout, bier en laken. De zesjaarlijkse jaarmarkten die werden georganiseerd, trokken kooplieden vanuit heel Europa en deden de stad in welvaart toenemen. Tegenwoordig zie je nog veel terug van die rijkdom, want in Deventer zijn nog altijd de kenmerkende Hanzegevels, al dan niet gerestaureerd, te vinden. Bijvoorbeeld in het Bergkwartier; een prachtige locatie om samen met je fotograaf een fotoshoot te houden.  In de binnenstad van Deventer vind je de Brink, het centrale en monumentale plein van Deventer. Hieraan vind je meerdere neo-classicistische gebouwen en ook het gerestaureerde Penninckshuis. Dit is toch een prachtige achtergrond voor jouw fotoshoot? Uiteraard zijn jullie ook welkom voor een fotoshoot in mijn fotostudio in Deventer.

Trouwen in Deventer

In Deventer zijn diverse locaties voor een prachtige trouwdag. Inmiddels heb ik prachtige bruidsparen in Deventer mogen fotograferen, zoals in Lebuïneskerk / Grote Kerk, het stadhuis wat ook nog recent verbouwd is,  Huis Vermeer en recent een prachtige, kleurrijke bruiloft in het nabijgelegen Diepenveen. Aan de IJssel vind je eveneens het IJsselhotel, waar je zicht hebt op de skyline van Deventer. In het Worpplantsoen ernaast een weelderige groene omgeving voor de geposeerde foto’s; Enorm romantisch. Elke fotograaf in Deventer is bekend met deze hotspots, maar echt vakmanschap zie je pas terug in de foto’s zelf en de keuze voor een locatie.  Zoek je een locatie met een industrieel gevoel? Dan ben je bij Dok H20 aan het juiste adres. Het staat bekend als evenementenlocatie en vooral vanwege de industriële uitstraling is het perfect wanneer je op zoek bent naar een fotoreportage met een randje.

fotoshoot deventer overijssel skyline
kinderfotografie deventer overijssel

In de regio

Nog een noemenswaardige locaties net buiten Deventer is het prachtige hotel Gaia. Het is ook mogelijk om naast de fotostudio ook wat foto’s buiten te maken. Locaties in de buurt van mijn fotostudio waar ik graag fotografeer, zijn Nieuwe Rande in Diepenveen, of in Deventer bij het Worpplantsoen, in de mooie, oude binnenstad en het Rijsterborgherpark of Vogeleiland. Ik ben een fotograaf die je overal in Deventer en omgeving kan inhuren. Het gaat erom dat je tevreden bent over de gekozen locatie, en natuurlijk over de foto’s.

Trouwfotografie fotograaf Grietje Mesman uit Deventer knuffelen bruidspaar en dochter

Wil je graag een fotoshoot laten doen?