Fotoshoot gezin Apeldoorn

 

Gezinsfotograaf Apeldoorn

Wil je een fotoshoot met je gezin in Apeldoorn boeken voor gezellige, speelse foto’s van jullie samen? Als gezinsfotograaf in Apeldoorn eo help ik je hier graag bij. Mijn favoriete fotolocaties in de buurt van Apeldoorn zijn natuurlijk de mooie bossen, zandverstuivingen en heidevelden op de Veluwe. We kunnen de gezinsfoto’s ook maken op locaties waar jullie als gezin graag wandelen of verblijven.

Tijdens gezinsfotografie in Apeldoorn is er ook tijd voor foto’s van de kinderen samen en apart. We gaan niet voor poseren en naar de camera glimlachen, maar voor lekker spelen, lachen en plezier maken. En daar komen spontane, blije plaatjes van!

Familie fotoshoot in Apeldoorn

Een familie fotoshoot in Apeldoorn is natuurlijk ook een goed idee. Dan maken we niet alleen foto’s van jouw gezin, maar ook van de rest van je familie. Voor familiefotografie in Apeldoorn kun je ook je ouders, broers en zussen meenemen. Laat je familie vereeuwigen voor mooie herinneringen voor aan de muur of in een fotoalbum.

Klik hieronder voor meer voorbeeldfoto’s en de kosten van een fotoshoot. Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem contact met me op.