fbpx

Over FotoGrietje

Fotograaf Grietje Mesman

FOTOGRAAF GRIETJE MESMAN

Als kind was ik stil. Ik leek misschien wat afwezig en dromerig, maar in werkelijkheid zag ik juist een heleboel. Ik observeerde alles, zag details en mooie momenten. Al snel kreeg ik interesse in lichtkleuren en de schoonheid van mensen, dieren en de natuur. Toen ik 13 jaar was, kocht ik mijn eerste camera, waar ik vooral natuur en dieren mee vastlegde. Ik volgde verschillende fotocursussen en won wedstrijden met mijn werk. Mijn fascinatie voor fotografie werd steeds groter. Na de middelbare school ben ik de hbo-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan doen en vervolgens de Foto Vakopleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Terwijl ik eerst soms toevallig een geslaagde foto maakte, leerde ik op de Fotovakschool hoe je altijd de foto kunt maken die je in je hoofd hebt.

Eigen bedrijf

In 2008 startte ik mijn eigen bedrijf en opende ik een fotostudio. Ik combineerde dit eerst nog met een baan in de hulpverlening, maar besloot voor mijn grootste passie te kiezen toen het aantal fotografieopdrachten maar bleef toenemen. Sinds 2012 ben ik daarom  fulltime fotografe.

Fotograaf Deventer FotoGrietje

Portret

Kinderen

Huwelijk

Zakelijk

Creatieve, sfeervolle foto’s

Om aan te sluiten bij de wensen van de klant vraag ik vóór een fotoshoot naar wat de klant van de foto’s verwacht. Daarnaast blijf ik altijd zoeken naar creatieve, nieuwe ideeën. Ik houd van kleurrijke, lichte foto’s die door hun eenvoud krachtig worden. Tijdens fotoshoots neem ik de tijd die nodig is om de klant op zijn/haar gemak te stellen en een goed gevoel te geven om de mooiste resultaten te behalen tijdens het fotograferen.

Fotograaf Deventer Grietje Mesman
Fotografe Deventer Grietje Mesman

Transparantie en keuzevrijheid

Wat ik daarnaast nastreef, is transparantie over mogelijkheden en prijzen. Je moet weten wat je kunt verwachten. Daarom heb ik op deze website de prijzen staan. Je ontvangt de foto’s digitaal in hoge resolutie en kunt ze dus ook zelf elders bestellen als je dat zou willen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Bij bruiloften lever ik geen vast aantal foto’s af, maar lever ik alle foto’s af die voor jullie waardevol kunnen zijn. Bij andere fotoshoots mag je zelf kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen. Vijftien digitale bestanden in hoge resolutie zitten bij de prijs inbegrepen, en voor een kleine bijbetaling is het mogelijk een grotere hoeveelheid te bestellen. Ik geef dus zoveel mogelijk keuzevrijheid. Bij huwelijksreportages kunnen jullie zelf kiezen hoeveel uren fotografie jullie willen en welk album jullie willen ontvangen. Ik pas me graag aan aan jullie wensen. Voordat ik de foto’s lever, bewerk ik ze. Ik werk bijvoorbeeld pukkeltjes weg, maar ik zorg dat je wel jezelf blijft. Mijn missie is om de mooiste versie van jou neer te zetten.

Vrij werk

Wat ik doe in mijn vrije tijd? Nou ja, ook fotograferen. 🙂

Ik ben gek op natuur, dieren en muziek.

Bekijk hieronder mijn vrije werk.

fotograaf overijssel gelderland

Tijd voor een fotoshoot

Ben je op zoek naar kwalitatieve, sfeervolle en creatieve foto’s die helemaal aansluiten bij je eigen wensen? Verlang je naar transparantie, betrouwbaarheid en een goede samenwerking?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

NEEM CONTACT OP