Babyfotografie

Fotoshoot baby en gezin

Jouw pasgeboren kindje verdient een babyfotoshoot!

Na negen lange maanden, kun je de wereld eindelijk laten zien

wat een prachtige baby je op deze aarde hebt gezet.

En niemand kan jouw baby zo goed fotograferen

als een professionele fotograaf.

Lees meer

Fotoshoot baby

Na de geboorte van je baby volgen de mooiste momenten elkaar op. Zorg voor bijzondere, tastbare herinneringen aan deze tijd. Laat bij de babyfotograaf babyfoto’s maken waar je baby alleen op staat, foto’s van jou en je kind je samen en foto’s van het hele gezin. Kies uit: - Krachtige portretten in mijn fotostudio in Deventer - Een knusse en persoonlijke newborn shoot thuis - Speelse, kleurrijke beelden op een mooie buitenlocatie. Bekijk hieronder voorbeelden van een baby fotoshoot. Wat spreekt jou het meeste aan?

Fotoshoot baby buiten bos Eerbeek door fotograaf Grietje Mesman uit Deventer Overijssel Fotoshoot baby buiten bos Eerbeek door fotograaf Grietje Mesman uit Deventer Overijssel
Babyfotografie portret baby buiten bos Eerbeek door fotograaf Grietje Mesman uit Deventer Overijssel Babyfotografie portret baby buiten bos Eerbeek door fotograaf Grietje Mesman uit Deventer Overijssel
Baby winter zwart-wit Deventer Baby winter zwart-wit Deventer
Kinderfotografie aan de IJssel in Deventer Overijssel door fotograaf Grietje Mesman Kinderfotografie aan de IJssel in Deventer Overijssel door fotograaf Grietje Mesman
Kinderfotografie Deventer Nieuw Rande Diepenveen, fotografie door portretfotograaf Grietje Mesman Kinderfotografie Deventer Nieuw Rande Diepenveen, fotografie door portretfotograaf Grietje Mesman
Vier generatie fotoshoot zwart-wit portret Vier generatie fotoshoot zwart-wit portret

Bekijk je mijn website op je mobiel? Open deze pagina op een computer en ontdek op deze plek een slideshow met nog veel meer fotomateriaal!

We konden op korte termijn terecht voor een zwangerschapsshoot. We voelden ons beiden direct op ons gemak en zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Super!

Marit

Combinatie-deal zwanger en baby

Wil je zowel foto's van de zwangerschap als babyfoto’s maken? Met onderstaande aanbieding kun je voor een gereduceerd bedrag zwangerschapsfoto's én een babyfotoshoot laten maken. Dan heb je straks veel bijzondere herinneringen aan hoe het nieuwe leven in jouw buik begon.

Zwanger en baby deal

Wil je zowel foto's van de zwangerschap als babyfoto’s maken? Met onderstaande aanbieding kun je voor een gereduceerd bedrag zwangerschapsfoto's én een babyfotoshoot laten maken. Dan heb je straks veel bijzondere herinneringen aan hoe het nieuwe leven in jouw buik begon.
Babyfotografie tweeling baby Deventer door fotograaf Grietje Mesman

Prijzen fotoshoot babyfotografie

Klik & Go

✓ ​15 minuten

✓ ​​3 foto’s naar keuze

105,-

Zwanger & Baby

✓ ​2x 60 minuten

✓ ​2x 10 foto’s naar keuze

✓ ​Inclusief album (20×20,20blz)

395,-

Baby

✓ ​60 minuten

✓ ​10 foto’s naar keuze

205,-

Foto’s op locatie

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit omgeving Haarlem. Ik fotografeer dan ook voornamelijk in het oosten en westen van Nederland. Reiskosten zijn 30 cent per kilometer, gerekend vanuit de dichtstbijzijnde locatie.

 

Ontvangst foto’s

Na het maken van de foto’s stuur ik een selectie toe en mag je zelf je favoriete foto’s uitkiezen. Deze ga ik bewerken. Alle foto’s ontvang je via een download link,  binnen 3 à 4 weken na het uitkiezen van de foto’s. Altijd in hoge resolutie.

Extra foto’s bestellen kan natuurlijk altijd. Dit kost 15,- per extra foto.

Fotobewerking

Foto’s worden vanuit mijn ervaring en inzicht bewerkt. Wil je een foto anders bewerkt hebben dan ik hem geleverd heb? Geen probleem! Mail mij, dan spreken we een prijs af voor de extra bewerkingen.

Tip: ontvang de foto’s digitaal én in een mooi fotoalbum, zie de pagina fotoalbums.

Wij hebben het maken van de foto’s als superleuk ervaren, zowel in de studio als bij ons thuis! Het contact verloopt prettig en snel. We zijn erg blij met het resultaat!

Arno en Annemarie

Meer referenties

Afspraak maken

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.


  Tips babyfotografie

  Als baby fotograaf heb ik al veel babyfoto’s mogen maken. Ik denk graag met je mee hoe je je kunt voorbereiden op de baby fotoshoot. Lees hieronder mijn tips.

  • Baby’s komen in kleding zonder drukke prints het beste uit bij babyfotografie. Neem eventueel voor de variatie meerdere setjes mee.
  • Je kunt accessoires meenemen naar de babyfotoshoot, zoals het geboortekaartje, kleertjes, schoentjes, knuffels, speelgoed, dekentjes, enzovoort.
  • Baby’s houden meestal niet van omkleden. Trek je kind verschillende laagjes kleding aan. Dit is een goede manier om toch verschillende outfits te hebben op de foto’s zonder het onrustig te maken voor je kindje: zo trek je telkens één kledingstuk uit in plaats van een volledige verkleedpartij. Meer kleding meenemen, mag natuurlijk altijd. Tijdens de baby fotoshoot kan ik gemakkelijk meekijken wanneer welk outfit goed uitkomt.
  • Komt er een foto aan de muur te hangen? Dan kun je de kleur van de babykleding hierop aanpassen.
  • Let op dat je kind een schoon gezicht en schone neus heeft. Smeer droge en schrale plekjes in.
  • Zijn er meer kinderen aanwezig? Kijk dan voor meer tips bij Kinderfotografie.
  Babyfotografie portret buiten Eerbeek door fotograaf Grietje Mesman uit Deventer Overijssel

  Wat is de beste tijd voor een baby fotoshoot?

  Babyfoto’s zijn altijd prachtig. Iedere maand heeft natuurlijk zijn charme om gefotografeerd te worden. Twijfel je wanneer je een afspraak plant met de babyfotograaf voor een baby fotoshoot? Misschien kan ik je hierbij helpen. Lees hieronder meer over verschillende leuke fasen voor babyfotografie.

  Babyfotografie Deventer fotostudio baby hand om duim vader

  Newborn shoot (0 tot 3 weken)

  Wil je de allereerste momenten laten vastleggen? Dan is een newborn shoot in de eerste drie weken het meest geschikt. Naast tedere foto’s tijdens het slapen, is er vast nog een moment dat het kindje de ogen opent. Ook detailfoto’s van de kleine voetjes en handjes kunnen we nu goed maken. Natuurlijk maak ik ook foto’s van het gezin, met de ouders en eventueel met broers of zussen erbij.

  3 tot 4 maanden

  Dit is een superleuke leeftijd om babyfoto’s te maken. Als jullie baby 3 á 4 maanden is, zal hij of zij meer in de camera kijken, meer lachen en is er meer interactie tussen jullie. Er is meer variatie in de foto’s door de verschillende blikken die jullie kindje heeft. Waarschijnlijk weet je al hoe je de aandacht van je kind kunt vangen hem of haar aan het lachen maakt. Samen met jullie maak ik de mooiste foto’s van jullie baby en jullie gezin.

  Fotoshoot baby in Hoofddorp, gefotografeerd door fotograaf Grietje Mesman
  Fotoshoot gezin met twee kinderen in de Amsterdamse Waterleidingduinen in De Zilk, gefotografeerd door fotografe Grietje Mesman

  6 tot 12 maanden

  Noemde ik net dat er meer mogelijk was bij 3/4 maanden? Dat is natuurlijk helemaal het geval als je nog ietsje langer wacht. Tussen de 6 en 12 maanden heb je nog meer actie op de foto’s. We gaan alle moves fotograferen die je baby aan me laat zien. Kan hij of zij zitten, kruipen, zich optrekken aan meubels of tegen jullie op klimmen om jullie te knuffelen? Je baby mag zich helemaal uitsloven voor mij en ik maak ondertussen lieve, speelse, wilde en grappige foto’s. Laat maar zien wat je kunt, ik vind alles leuk en fotogeniek!

  Hele leuke zwangerschaps- en newbornshoot gehad met prachtige foto’s als resultaat. Heel blij mee. Bij beide shoots erg op ons gemak. Grietje had leuke inbreng voor ideeën en ook eigen ideeën werden gehoord! Mochten we nog een keer een shoot willen dan gaan we zeker weer naar Grietje!
  Laura Groeneveld - van Haaster

  Informatie newborn fotoshoot

  Wil je babyfoto’s laten maken in de eerste weken na de geboorte van je baby? Dat kan! Lees hier meer informatie over de mogelijkheden.

  Newborn fotoshoot thuis of in de studio

  Om de fotoshoot voor de baby ontspannen te maken, is een newborn shoot thuis heel fijn. De omgeving, geluiden en geuren zijn bekend. Ook zal hij of zij niet opschrikken van de flitsende studiolampen bij een newborn shoot thuis. Ik maak dan voornamelijk gebruik van natuurlijk licht van buiten en gebruik de bank, jullie bed, een lege muur en de babykamer als fotolocaties. Willen jullie foto’s met een lege, strakke studio-achtergrond, dan is het uiteraard ook mogelijk de foto’s in te fotostudio te maken.

  Om het zo comfortabel mogelijk te maken voor de baby, plan ik de afspraak ruim in en neem ik rustig de tijd voor de babyfotoshoot. Er is tijd om hem of haar te laten ontspannen door te knuffelen en te voeden voor en tijdens de newborn fotoshoot. Geen haast, we gaan voor mooie babyfoto’s en deze ontstaan in een kalme omgeving.

  Verschillende stijlen newborn fotografie

  Iedere fotograaf heeft een eigen werkwijze en een eigen stijl fotografie. Dit verschil is vooral heel duidelijk bij de newborn fotograaf. Let hier goed op bij het kiezen van de babyfotograaf die bij jou past. Sommige newborn fotografen zijn meer gericht op de styling. Ze maken foto’s met de baby in een mand, ingebakerd en met veel verschillende kleertjes en accessoires. Dat ziet er ook mooi uit, maar het is niet mijn stijl.

  Persoonlijk houd ik meer van pure foto’s met een kalme achtergrond en weinig poespas. Ik wil dat de foto’s er ontspannen uitzien en echtheid uitstralen. Uiteraard mag mijn klant accessoires en kleertjes meenemen om te gebruiken, maar ik vind het vooral belangrijk om krachtige, rustige foto’s te maken. Kijk maar rond op deze pagina en bekijk hoe mijn foto’s eruit zien. Spreekt een newborn fotoshoot in deze stijl je aan, dan ben ik de perfecte newborn fotograaf voor jou :).

  Cadeaubon fotoshoot

  Cadeaubon

  Doe iemand een fotoshoot cadeau: een professionele fotoshoot op locatie of in de fotostudio van Deventer of Haarlem. Cadeaubonnen kunnen besteld worden voor het bedrag dat jij wenst te besteden..

  Blogs Babyfotografie

  Zwangerschapsfotografie en babyfotografie

  Zwangerschapsfotografie en babyfotografie

  Zwangerschapsfotografie Wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschap is een bijzondere tijd en deze bijzondere tijd verdient het om te worden vastgelegd. Bijvoorbeeld met een professionele fotoshoot van jou en je mooie buik. Voor jezelf, voor je kind later of...

  Babyfotografie in de fotostudio in Deventer

  Babyfotografie in de fotostudio in Deventer

  Babyfotografie in de fotostudio in Deventer  Er komen wekelijks een hoop zwangere vrouwen, stelletjes, gezinnen met kinderen en huisdieren voorbij in de fotostudio's in Deventer. Af en toe licht ik een fotoshoot uit om een beeld te geven van wat een leuk leven ik...

  Afspraak maken

  Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.