Fotograaf Zutphen

 

Zoek je een fotograaf in omgeving Zutphen? Kies hieronder een fotoshoot die ik als fotograaf in Zutphen bied.

 

Fotografie in Zutphen: Een bijzondere fotoshoot

 

Zowel de stad als de natuur in en om Zutphen lenen zich heel goed voor het maken van prachtige foto’s. Daarom is een fotoshoot in Zutphen een uitstekend idee!

Portret zakelijk Zutphen door bedrijfsfotograaf Grietje Mesman

Fotoshoot Zutphen

Zutphen is een van de meest fotogenieke locaties van Oost-Nederland. Samen met steden als Deventer en Zwolle behoort Zutphen tot de hanzesteden, die in de middeleeuwen met de handel hun rijkdom vergaarden. Je ziet dit nog steeds terug aan de kenmerkende prachtige gebouwen en kleine straatjes. Ze zijn perfect als je samen met je fotograaf op zoek gaat naar de beste plek voor een fotoshoot. Daarom zie je vaak fotografen in Zutphen. De St. Walburgiskerk is wat dat betreft misschien wel de bekendste fotolocatie in Zutphen, maar ook aan de Groenmarkt, Houtmarkt en de Zaadmarkt vind je prachtige middeleeuwse panden die zeer geschikt zijn als achtergrond voor een fotoshoot, zoals portretfotografie of kinderfotografie. Ook vind je er op loopafstand de Wijnhuistoren. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden voor fotografie in Zutphen.

Portretfotograaf Zutphen

Fotografen in Zutphen zijn allen bekend met deze locaties, maar uiteraard is het mogelijk om een andere locatie te kiezen. Ga je voor een moderne uitstraling? Dan past Het Koelhuis misschien bij je. Het is een evenementenlocatie en is door de industriële uitstraling  perfect wanneer je op zoek bent naar een stoere locatie met uitzicht op de IJssel.

Loveshoot stel Zutphen
Kinderfotografie Zutphen spelen

Ook in regio Zutphen

Even buiten Zutphen zijn er natuurlijk ook genoeg mooie plekken waar ik als fotograaf graag kom, zoals de mooie rivier de IJssel. En natuurlijk zit je direct in de Achterhoek met mooie bossen en een landelijke uitstraling. Je kunt me als fotograaf in Zutphen, maar ook in de wijde omgeving inhuren. Hier help ik je graag bij. Het gaat erom dat je tevreden bent over de gekozen locatie, en natuurlijk over de foto’s.

Mooie locaties rondom Zutphen

De foto’s kunnen ook gemaakt worden bij jullie thuis, in de fotostudio in Deventer of ergens op locatie. Wanneer we foto’s maken in de fotostudio kunnen we daarna ook wat foto’s buiten maken. Locaties waar ik graag foto’s maak, zijn Nieuwe Rande in Diepenveen of in Deventer bij het Worpplantsoen, in het mooie, oude centrum en het Rijsterborgherpark of Vogeleiland.

Fotoshoot portret vrouw Zwolle door portretfotograaf Grietje Mesman uit Deventer
Kinderfotografie Deventer en Zutphen boomstam twee broers zwart-wit

Afspraak maken

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.