Fotoshoot gezin Deventer

 

Gezinsfotograaf Deventer

Wil je een fotoshoot met je gezin in Deventer? Dan ben je bij FotoGrietje aan het juiste adres. Ik werk vanuit Deventer en maak gezinsfoto’s in Deventer en omgeving. Ik heb een fotostudio, maar veel liever ga ik met een gezin naar het Rijsterborgherpark, het Worpplantsoen of landgoed Nieuw Rande. Want buiten maak je de meest gezellige, echte en spontane foto’s! Er zijn heel veel mooie locaties voor een fotoshoot van je gezin in Deventer door de verschillende parken en de mooie binnenstad. Er is genoeg te beleven!

Naast foto’s van het hele gezin maak ik ook graag portretten van de kinderen samen en individuele foto’s van ieder kind. Als kinderfotograaf laat ik ze spelen, plezier maken, lachen en laat ik ze de camera vergeten. Met verbluffende foto’s als resultaat!

Familie fotoshoot in Deventer

Heb je de fotoshoot van je gezin aan je familie laten zien en worden ze jaloers? Dan is het tijd voor familiefotografie in Deventer. Neem opa en oma, tantes, ooms, neefjes en nichtjes mee en we houden een uitgebreide familie fotoshoot in Deventer. Familiefotografie in Deventer met mooie foto’s van de hele familie en van ieder gezin als resultaat. Een fantastische herinnering en absoluut een gezellige belevenis!

Wil je een afspraak maken voor gezinsfotografie, kinderfotografie of familiefotografie? Neem dan contact met me op.