Gefeliciteerd!

Noem mij gerust bevooroordeeld, maar voor je bruiloft vind ik bruidsfotografie de belangrijkste investering. Een trouwfotograaf legt de mooiste momenten vast. Zo kun je eindeloos met je partner en familie terugblikken en genieten van jullie trouwdag.

Ik werk vanuit Deventer en Lisserbroek, maar het fotograferen van bruiloften doe ik door het hele land (en soms zelfs het buitenland).

Ik ben ruim 10 jaar trouwfotograaf en heb meer dan 250 huwelijken vastgelegd.

Hebben jullie iets bijzonders bedacht voor jullie trouwdag? Ik kijk ernaar uit om dit te komen vastleggen!

Trouwfotografie omgeving Haarlem door bruidsfotograaf Grietje Mesman Trouwfotografie omgeving Haarlem door bruidsfotograaf Grietje Mesman
Bruidsfotografie bruiloft Apeldoorn Veluwe door trouwfotograaf Grietje Mesman Bruidsfotografie bruiloft Apeldoorn Veluwe door trouwfotograaf Grietje Mesman

Kennismaking

Als je je huwelijksdag wilt laten fotograferen, is het fijn om een duidelijk beeld te hebben van het werk en de werkwijze van de bruidsfotograaf die je op het oog hebt. Daarom bied ik aankomende echtparen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Laten we het de meet & Griet noemen!

Tijdens het gesprek hoor ik graag meer over jullie plannen voor de bruiloft, zodat we samen kunnen bekijken wat jullie wensen zijn rondom fotografie. Daarnaast kunnen jullie trouwalbums bekijken.

Ook is het mogelijk om voor een preweddingshoot te kiezen. Dit is een fotoshoot op een moment tussen nu en de bruiloft in. Deze shoot wordt soms gedaan om te wennen aan de camera, maar de foto’s worden ook vaak gebruikt voor de trouwkaartjes.

Een aantal weken voor de bruiloft heb ik contact met jullie over de details van de grote dag, zodat ik goed voorbereid te werk kan gaan en precies kan leveren wat jullie willen.

kennismaking

Als je je huwelijksdag wilt laten fotograferen, is het fijn om een duidelijk beeld te hebben van het werk en de werkwijze van de bruidsfotograaf die je op het oog hebt. Daarom bied ik aankomende echtparen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Laten we het de meet & Griet noemen! Tijdens het gesprek hoor ik graag meer over jullie plannen voor de bruiloft, zodat we samen kunnen bekijken wat jullie fotografiewensen zijn. Daarnaast kunnen jullie trouwalbums bekijken. Ook is het mogelijk om voor een preweddingshoot te kiezen. Dit is een fotoshoot op een moment tussen nu en de bruiloft in. Deze shoot wordt soms gedaan om te wennen aan de camera, maar de foto’s worden ook vaak gebruikt voor de trouwkaartjes. Een aantal weken voor de bruiloft heb ik contact met jullie over de details van de grote dag, zodat ik goed voorbereid te werk kan gaan en precies kan leveren wat jullie willen.

Bekijk je mijn website op je mobiel? Open deze pagina op een computer en ontdek een extra slideshow met nog veel meer fotomateriaal! Om toch alvast een idee te geven, kun je hieronder een filmpje bekijken.

Wij hebben Grietje leren kennen door een pre-wedding shoot die we met haar hebben gedaan. Wij zochten iemand met passie en creativiteit om onze droom dag vast te leggen, en de resultaten bewijzen dat zij originele ideeën en perspectieven heeft. Grietje is professioneel, gepassioneerd, makkelijk en flexibel, ze was geliefd door onze gasten, en ze gaat graag een stapje verder voor de beste resultaten. Het was ontzettend leuk om met haar te werken, en we kijken met plezier terug naar de mooie foto’s.

– Paul en Daniela van Westing

Meer referenties

Contact

Overwegen jullie mij als jullie trouwfotografe?
Laten we een kennismakingsgesprek plannen!
Ik hoor graag meer over jullie trouwplannen en laat jullie wat voorbeeldalbums zien.
Mail me jullie trouwdatum, dan maken we een afspraak.  Tijdens de bruiloft

  Op jullie trouwdag merken jullie bijna niet dat ik er ben. Ik ben de hele dag op de achtergrond aanwezig, zodat jullie alle tijd hebben om feest te vieren met elkaar en te genieten van de dag. Dat levert ook nog eens de beste foto’s op.

  Pas bij de geposeerde foto’s neem ik de leiding. Hoewel sommige mensen de fotoshoot spannend vinden, is het juist een fijn moment voor jullie samen. Even knuffelen, een stukje wandelen of bijpraten over de dag kan allemaal. Ik help jullie zoeken naar de mooiste achtergrond, de beste lichtval en een comfortabele houding. Dat er ook een camera aanwezig is, zijn jullie door de ontspannen sfeer al snel weer vergeten.

  Na afloop kun je terugkijken op een prachtige serie verrassende, spontane en creatieve bruidsfotografie.

  Na de bruiloft

  Na jullie bruiloft kijken jullie vast erg uit naar de trouwfoto’s. Daarom ontvangen jullie binnen enkele dagen vast een kleine preview per mail. De rest van de foto’s lever ik binnen 3 á 4 weken bewerkt en in hoge resolutie op USB-stick. Daarna kunnen jullie bij mij een luxe, professioneel trouwalbum bestellen.

  Bruiloft water bruid Gelderland door trouwfotograaf Grietje Mesman
  Bruiloft water bruid Gelderland door trouwfotograaf Grietje Mesman

  Na de bruiloft

  Na jullie bruiloft kijken jullie vast erg uit naar de trouwfoto’s. Daarom ontvangen jullie binnen enkele dagen vast een kleine preview per mail. De rest van de foto’s lever ik binnen 3 á 4 weken bewerkt en in hoge resolutie op USB-stick. Daarna kunnen jullie bij mij een luxe, professioneel trouwalbum bestellen.

  Tarieven bruidsfotografie

  Dag

  ✓ ​6 uur

  ✓ ​Minimaal 250 foto’s

  ✓ ​Trouwalbum 15 x 15 cm

  ✓ ​20 bladzijden

  1245,-

  Meest geboekt

  ✓ ​8 uur

  ✓ ​minimaal 320 foto’s

  ✓ ​Trouwalbum 25 x 25 cm

  ✓ ​20 bladzijden

  1795,-

  Extra

  ✓ ​12 uur

  ✓ ​Minimaal 400 foto’s

  ✓ ​​Trouwalbum 30 x 30 cm

  ✓ ​20 bladzijden

  2470,-

  Bovenstaande pakketten zijn voorbeelden. Willen jullie meer of minder uren, meer pagina’s of een ander album? Dat kan natuurlijk!

  Trouwen jullie op een donderdag, vrijdag of zaterdag? Deze dagen zijn erg populair.
  Informeer daarom of ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben.

  We hebben Grietje als trouwfotograaf gehad. Buiten fantastische foto’s is ze makkelijk te bereiken en duidelijk in de communicatie. En had ik al gezegd dat ze super mooie foto’s maakt. Wij zijn echt heel gelukkig met haar en blij dat we haar als bruidsfotograaf hebben kunnen boeken.

  Bekijk hier de blog van deze bruiloft

  Kim en Jeroen

  Contact

  Overwegen jullie mij als jullie trouwfotografe?
  Laten we binnenkort kennismaken!
  Ik hoor graag meer over jullie trouwplannen en laat jullie wat voorbeeldalbums zien.
  Mail me jullie trouwdatum, dan maken we een afspraak.   Trouwfotografie omgeving Haarlem door bruidsfotograaf Grietje Mesman
   Bruiloft trouwen foto's Radio Kootwijk Apeldoorn door trouwfotograaf Grietje Mesman

   Tips van de trouwfotograaf

   Ik help jullie graag op weg met de voorbereidingen van jullie bruiloft. Daarom heb ik op basis van jarenlange ervaring als trouwfotograaf hieronder wat tips verzameld.

   Blogs trouwfotografie

   Bruiloft Kasteel ter Horst in Loenen

   Bruiloft Kasteel ter Horst in Loenen

   Winterse bruiloft Kasteel Ter Horst in Loenen Was dat even geluk hebben. Een zeldzame hoeveelheid sneeuw, net op de dag dat ik huwelijksfoto’s mocht maken bij Kasteel ter Horst in Loenen! De bruid en bruidegom bleken echte winterliefhebbers, dus de timing kon niet...

   Bruidsfotograaf Winssen – Het Hoogh Huys

   Bruidsfotograaf Winssen – Het Hoogh Huys

   Klaarmaken voor de grote dagHet aantrekken van de bruidsjurk en het eerste moment dat het paar elkaar ziet, blijft altijd een bijzonder en spannend moment voor de hele familie. Deze bruid trok haar gave bloemenlaarsjes aan onder haar jurk, terwijl haar familie...