Klaarmaken voor de grote dag

Het aantrekken van de bruidsjurk en het eerste moment dat het paar elkaar ziet, blijft altijd een bijzonder en spannend moment voor de hele familie. Deze bruid trok haar gave bloemenlaarsjes aan onder haar jurk, terwijl haar familie gespannen toekijkt. Na een stralende blik van de bruid in de spiegel is het zover en geeft haar moeder aan dat de bruidegom mag aanbellen. En wat een mooie foto van de blik van de bruid als ze de deur openmaakt!

BRUIDSFOTO’S TUSSEN DE KIKKERS

Het bruidspaar had een heel mooie fotolocatie uitgezocht: De Hatertse Vennen. Onder het rustgevende geluid van kikkers en krekels vond de fotosessie plaats. Voor het paar was deze locatie helemaal bijzonder. Eén van hun eerste dates vond plaats in dit natuurgebied. Goed idee om daar dan de trouwfoto’s te maken! De boom waar ze in klom tijdens de fotoshoot was ze bij die date ook ingeklommen. Maar ik kan me voorstellen dat dat een stuk makkelijker is zonder grote bruidsjurk. Al ging het haar bijzonder goed af :).

EEN ROMANTISCHE BUITENBRUILOFT

En dan is het zover. De ceremonie vond plaats bij Het Hoogh Huys in Winssen. Deze trouwlocatie was ik nog niet eerder geweest, maar ik was meteen verkocht. Wat een bijzondere plek! Er is een heel grote tuin wat door de mooie inrichting een beetje vakantiegevoel gaf! En ergens in een hoekje ging het paar trouwen onder een pergola van blauwe regen. Wauw!

FEESTJE

Na de ceremonie volgt de borrel in de tuin. Een heel gezellige middag. En dat meisje met die camera? Dat was het nichtje van de bruidegom. Zij vroeg me of ze mocht helpen met fotograferen. En als je dan twee camera’s hebt, dan kan dat natuurlijk best even! Ze nam haar rol superserieus, heeft mooie foto’s gemaakt en de camera stond haar zo mooi dat ik van haar ook een foto maakte :).

Ik wens jullie heel veel geluk samen!

 

Leveranciers:

Bruidskleding: Jac Hensen (hem) en Koonings (haar)
Catering: De gouden leeuw uit Winssen
Ringen: Goudsmid Wim Meeussen uit Antwerpen