Van open dag tot bedrijfsfeest

Waar je bij de meeste shoots zoveel mogelijk verschillende kanten van het bedrijf belicht, staat bij een evenementen fotoshoot één belangrijk moment centraal. Omdat dit evenement jou als werkgever definieert. Omdat het laat zien hoe innovatief, geliefd of gezellig jouw bedrijf is. Omdat ieder bedrijf een set portretfoto’s van medewerkers kan laten maken, maar niemand een evenement organiseert zoals jullie dat doen.

Tijdens een evenementenshoot

Tijdens een evenementenshoot is van alles mogelijk. Alleen foto’s maken van die ene belangrijke speech, of een hele dag meelopen en geen detail missen. Extra aandacht voor de directeur, of juist de focus op een volle zaal met bezoekers. Vertel me gerust wat voor jouw bedrijf belangrijk is, en wat je met de shoot wilt bereiken.

Koning Willem Alexander Zutphen bij Stichting Urgente Noden SUN, fotografie Grietje Mesman

Speciale dag

Twijfel je over welke fotoshoot voor jouw bedrijf het beste is? Denk dan ook eens aan een combinatie van shoots. Wanneer je bijvoorbeeld een evenementenshoot én een beeldbankshoot combineert, heb je ook content te bieden wanneer die ene speciale dag voorbij is.

Gaat het om het fotograferen van theater, dans of muziek? Neem dan een kijkje op mijn pagina Theaterfotografie.

Andere vormen bedrijfsfotografie

Portret zakelijk Deventer Overijssel door bedrijfsfotograaf Grietje Mesman

Zakelijk portret

Fotoshoot Roy Martina zakelijke fotografie evenement bedrijfsfotograaf Grietje Mesman en Haarlem en Deventer

Meer bedrijfsfoto’s

Fotoshoot evenement fotograaf feest

Entertainment

Bedrijfsfotografie zakelijke fotoshoot beeldbankfotografie vrouw maakt taarten door bedrijfsfotograaf FotoGrietje uit Deventer

Beeldbankfotografie

Foto Grietje heeft voor onze educatieve theatervoorstellingen prachtige foto’s gemaakt. Met veel plezier hebben we deze gebruikt in flyer- en lesmateriaal. Grietje werkt snel en vakkundig en denkt op alle vlakken met je mee. Voor een volgende opdracht weten we haar zeker weer te vinden!

Theatra

Vraag een offerte aan

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.    Fotoshoot zakelijk bedrijfsfotografie DeventerOverijssel

    Tijdens een evenementenshoot

    Tijdens een evenementenshoot is van alles mogelijk. Alleen foto’s maken van die ene belangrijke speech, of een hele dag meelopen en geen detail missen. Extra aandacht voor de directeur, of juist de focus op een volle zaal met bezoekers. Vertel me gerust wat voor jouw bedrijf belangrijk is, en wat je met de shoot wilt bereiken.