Fotograaf Apeldoorn

Kinderfotografie Apeldoorn fotoshoot bij fotograaf Grietje Mesman

Fotoshoot Apeldoorn

Ben je op zoek naar een fotograaf in regio Apeldoorn? Dan kun je bij mij terecht! Apeldoorn is natuurlijk vooral bekend vanwege Paleis Het Loo, de mooie natuur en parken waar je schitterende foto’s kan maken. Als fotograaf werk ik vaak in Apeldoorn en ik weet dan ook de mooie plekjes te vinden voor een geweldige fotoshoot. Ik stem dit altijd met je af zodat de sfeer overeenkomt met de situatie.

Fotolocaties Apeldoorn

Voor bruidsfotografie zijn bijvoorbeeld de parken en de omringende natuur zeer geschikt zoals Kootwijkerzand op de Veluwe, een van de grootste zandverstuivingen van Europa. Die leegte is een prachtig kader om jullie als bruidspaar te fotograferen, zeker in combinatie met een van de populairste locaties daar: Radio Kootwijk, de ‘kathedraal van de Veluwe’. Of wat dacht je van het Oranjepark en het paleispark naast Paleis Het Loo? Prachtige plekken voor een romantische fotosessie. Maar ook van de architectuur in en rond Apeldoorn word ik als fotograaf heel blij. Er zijn tientallen monumentale gebouwen die zeer geschikt zijn als fotolocatie, bijvoorbeeld voor portretfotografie en zakelijke foto’s. Ook heel bijzonder is Zwitsal Apeldoorn, een oud fabrieksterrein met rauwe, industriële bedrijfspanden.

fotoshoot apeldoorn gelderland
Portret fotograaf FotoGrietje in het bos

Wie is FotoGrietje

Mijn naam is Grietje Mesman en ik heb sinds 2008 een eigen bedrijf als fotograaf. Fotografie is mijn grote passie en ik lever graag foto’s waar je tevreden mee bent. Voor de fotoshoot bespreken we wat je wensen zijn. Daar neem ik de tijd voor. Gaan jullie binnenkort trouwen, wil je nieuwe bedrijfsfoto’s, familieportretten of wil je graag portretfoto’s laten maken? Dat kan allemaal.

Klik hieronder om mijn portfolio te bekijken 

Wil je graag een fotoshoot laten doen?