Ik wilde al een tijdje nieuwe profielfoto’s maar wist niet goed waar ik die kon laten maken. Toen ik Grietje’s foto’s zag wist ik direct dat ik door haar gefotografeerd wilde worden. Grietje is duidelijk, toegankelijk en goedlachs …

Margo van Houtum

Zakelijke portretten

Iedereen die met klanten werkt, weet hoe moeilijk het kan zijn om die te werven en te behouden. De concurrentie is soms moordend en met de komst van het internet is het nog makkelijker geworden om verschillende opties te vergelijken. Sommige klanten lezen de met zorg samengestelde informatie op je homepage niet eens, als de sfeer en foto’s van het bedrijf ze niet aanspreken. Het is nodig om razendsnel een goede indruk te wekken. Een sterk zakelijk portret kan in één seconde duidelijk maken waarom jouw bedrijf de beste keuze is. En na zo’n treffende eerste indruk willen ze natuurlijk meer weten.

LinkedIn foto laten maken

Heb je geen eigen onderneming, maar ben je nog op zoek naar jouw droombaan? Dan kun je natuurlijk ook een mooie LinkedIn foto laten maken laten maken en een foto voor je cv. Persoonlijk raad  ik je aan de cv foto en je LinkedIn foto laten te maken door een professioneel fotograaf. Door de hoge resolutie, professionele achtergrond, zorgvuldige belichting én natuurlijk het vakwerk dat alleen een echte fotograaf kan bieden, ziet je presentatie er dan meteen dubbel zo goed uit!

Portretfotografie zakelijk man Zwolle door portretfotograaf FotoGrietje uit Deventer
Zakelijke portretten Deventer door fotograaf Grietje Mesman Zakelijke portretten Deventer door fotograaf Grietje Mesman
Mimik Deventer Mimik Deventer
Zakelijk portret Deventer zwart-wit Zakelijk portret Deventer zwart-wit
Roto Tweewielers Deventer zakelijk portret Roto Tweewielers Deventer zakelijk portret
Bedrijfsfotografie Deventer Waag Bedrijfsfotografie Deventer Waag
Fotoshoot portret vrouw zakelijk zwart-wit Zwolle Overijssel door bedrijfsfotograaf FotoGrietje Fotoshoot portret vrouw zakelijk zwart-wit Zwolle Overijssel door bedrijfsfotograaf FotoGrietje
Ondernemershuis Deventer Gasfabriek Ondernemershuis Deventer Gasfabriek
Fotoshoot zakelijk portret vrouw fotostudio door bedrijfsfotograaf FotoGrietje uit Deventer Fotoshoot zakelijk portret vrouw fotostudio door bedrijfsfotograaf FotoGrietje uit Deventer
Zakelijke fotoshoot Zakelijke fotoshoot
Bedrijfsfotografie portret man Deventer Bedrijfsfotografie portret man Deventer
Bedrijfsfotografie zakelijke fotoshoot Apeldoorn door bedrijfsfotograaf FotoGrietje uit Deventer Bedrijfsfotografie zakelijke fotoshoot Apeldoorn door bedrijfsfotograaf FotoGrietje uit Deventer
Praamstra boekhandel Deventer Praamstra boekhandel Deventer
Zakelijk portret man koffiezaak Zakelijk portret man koffiezaak
Fotoshoot vrouw portret Deventer door fotograaf Grietje Mesman Fotoshoot vrouw portret Deventer door fotograaf Grietje Mesman
Fotoshoot zakelijk portret man zwart-wit door bedrijfsfotograaf FotoGrietje Fotoshoot zakelijk portret man zwart-wit door bedrijfsfotograaf FotoGrietje
Klooster Nieuw Sion Diepenveen Klooster Nieuw Sion Diepenveen
Zakelijk portret skyline Deventer Zakelijk portret skyline Deventer
Portret Deventer fotograaf zwart-wit Portret Deventer fotograaf zwart-wit
Portret bedrijf Deventer bedrijfsfotograaf zwart-wit vrouw portret Portret bedrijf Deventer bedrijfsfotograaf zwart-wit vrouw portret
Portret bedrijf Deventer bedrijfsfotograaf Portret bedrijf Deventer bedrijfsfotograaf
Fotoshoot portret zakelijk man Zwolle door fotograaf FotoGrietje uit Deventer

LinkedIn foto laten maken

Heb je geen eigen onderneming, maar ben je nog op zoek naar jouw droombaan? Dan kun je natuurlijk ook een mooie LinkedIn foto laten maken laten maken en een foto voor je cv. Persoonlijk raad  ik je aan de cv foto en je LinkedIn foto laten te maken door een professioneel fotograaf. Door de hoge resolutie, professionele achtergrond, zorgvuldige belichting én natuurlijk het vakwerk dat alleen een echte fotograaf kan bieden, ziet je presentatie er dan meteen dubbel zo goed uit!

Headshots laten maken

Dit woord hoor je nog niet veel in Nederland, maar in de Verenigde Staten is dit hét woord voor een pakkende close-up foto. Headshots zijn ijzersterke portretten waar jij er op je best op staat. Deze zakelijke portretten zijn perfect als cv foto, als profielfoto op zakelijke social media kanalen en op de zakelijke website. De zakelijke portretfoto's ogen overtuigend en professioneel. Ze verzekeren de (aanstaande) klant bij jou op het juiste adres te zijn. Bekijk hier vast portretfotografie tips voor de fotoshoot.

Zakelijke portretten in jouw personal branding


                         

Ben je specifiek op zoek naar foto’s die passen bij jouw huisstijl en je personal branding? Ook daar kan ik je bij helpen! Vooraf bekijken we samen hoe we foto’s kunnen schieten die naadloos aansluiten bij de kleur en vormgeving van al je promotiematerialen en promotiekanalen.

Wat we op de foto zetten, beslis je zelf. Misschien ben je erg trots op jullie nieuwe bedrijfspand, heb je een topteam dat je graag in het zonnetje zet, of laat je met een actiefoto op de werkvloer zien dat service bij jullie écht op de eerste plaats staat. Je ontvangt de vooraf afgesproken hoeveelheid foto’s uiteraard in hoge resolutie, zodat ze er ook mooi uitzien als je ze laat drukken of uitvergroten. Bij alles wat we doen, houden we immers het eindresultaat voor ogen: Passend binnen jouw personal branding een mooi op elkaar afgestemd geheel voor iedere site, flyer of folder waarmee jouw bedrijf gepromoot wordt.

                                     

Superblij met het resultaat van de fotoshoot voor mijn nieuwe Cd, zowel voor Cd-hoes als persfoto’s. Tussendoor zelfs nog met mijn man een loveshoot gedaan en ook in die stijl is er prachtig resultaat. Ik heb Grietje Mesman leren kennen als betrouwbaar, professioneel, en erg prettig in omgang.

Nathalie Booij

Locatie zakelijke portretfotografie


                         

De fotoshoot kan plaatsvinden in de fotostudio, in het bedrijfspand waar je werkt of op een locatie buiten. Ik leg je graag meer uit over deze verschillende mogelijkheden, zodat ik je kan helpen de juiste locatie te kiezen. Foto’s in de fotostudio zorgen voor rustige, strakke zakelijke portretten. Foto’s in het pand van je bedrijf geeft meer informatie over de werkomgeving bij het betreffende bedrijf. Persoonlijk vind ik foto’s op een buitenlocatie de meeste sfeer geven. We gebruiken buiten een interessante achtergrond en lichtinval die het portret meer kleur en kracht geeft. Deze buitenfoto’s zien er direct echter en dynamischer uit, omdat ze minder geposeerd zijn dan in de fotostudio. Buiten op de foto gaan voelt natuurlijker en dat zie je terug in de resultaten.

                                     

Voorbereiding headshots

Als zakelijk portretfotograaf begeleid ik je graag. Dit doe ik zowel bij de voorbereiding op de fotoshoot als tijdens het fotograferen. Bij onze kennismaking vraag ik je waar de foto’s voor gebruikt gaan worden en wat je wilt uitstralen op de zakelijke portretfoto’s. Ik kan met je mee denken welke kleding en achtergrond of locatie goed past bij het doeleinde en mooi uitkomt op een zakelijk portret. Wil je dat het portret er tot in de puntjes verzorgd uitziet? Het is mogelijk om een visagist bij te boeken voor make-up en het kapsel om je op je mooist te presenteren.

Werkwijze zakelijke portretfotografie


                         

Tijdens de fotoshoot zorg ik allereerst dat je je op je gemak voelt. Weinig mensen houden van op de foto gaan. Camera’s kunnen onzeker maken. Dat begrijp ik maar al te goed. We maken eerst kennis en tijdens de eerste foto’s laat ik direct zien hoe het resultaat eruit ziet. Dit geeft vaak wel een stoot zelfvertrouwen om je de rest van de fotoshoot meer ontspannen te voelen. Waar nodig begeleid ik je voor net nog betere look voor een perfect zakelijk portret. Wees niet bang dat ik je in ingewikkelde, onnatuurlijke poses naar de camera laat grijnzen. Welnee: we praten wat, ik klik wat en ik probeer je zo natuurlijk mogelijk in het beeld te vangen. Het is ontspannen en gezellig. En zo komen we samen tot een verbluffend resultaat.

                                     

Vraag een offerte aan

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.    Tarieven zakelijk portret

    De prijs van zakelijke portretfotografie hangt af van je wensen. Gaat het alleen om individuele headshots? Of wil je ook foto’s van het pand, het team of werkfoto’s? Laat me via bovenstaand contactformulier of telefonisch weten welke ideeën je hebt. Ik stuur een offerte met de verwachte prijs. En vervolgens plannen we een afspraak voor het maken van de zakelijke portretten.

    Andere vormen bedrijfsfotografie

    Wil je meer foto’s dan alleen zakelijke portretfoto’s laten maken? Bekijk de pagina Bedrijfsfotografie voor meer voorbeeldfoto’s. Verder is het mogelijk dat ik zakelijke evenementen kom vastleggen. Ook voor het fotograferen van culturele bedrijven, zoals muziek, dans en theater, kan ik worden ingehuurd. En wil je een hele beeldbank laten samenstellen voor je bedrijf? Ook daar help ik je graag bij.