Familiefotoshoot

Hoeveel recente foto’s heb je waar de hele familie op staat? Bij de meeste mensen zijn dat er niet veel. Maak je zelf familiefoto’s, dan is er standaard een persoon die er niet op staat: jijzelf. Daarom is het inhuren van een professionele familie fotograaf een absolute aanrader.

Wil je een professionele fotoshoot van jou en je familie? Sfeervolle, spontane en echte foto’s? Dan ben je bij mij als ervaren familiefotograaf aan het juiste adres!

Als fulltime fotograaf met ruim 15 jaar ervaring heb ik al vele fotoshoots van familie, gezinnen, opa’s, oma’s, tantes, ooms, neven, nichten en huisdieren op mijn naam staan. Na de familie fotoshoot heb je een set schitterende, afwisselende foto’s die je zelf hebt uitgezocht.

Fotoshoot gezin Apeldoorn Zwitsal terrein door portretfotograaf Grietje Mesman

Een familiefotoshoot: een gezellige ervaring

Boek je mij voor een familieshoot, dan ga je in de eerste plaats een supergezellige belevenis tegemoet. Ik neem de tijd voor de shoot, stel mensen graag op hun gemak, zorg voor een positieve en ontspannen sfeer en daarmee voor een plezierige en ongedwongen ervaring voor jou en je familie. Ik maak meerdere foto’s in verschillende composities, zodat je alle keuze hebt om de perfecte foto’s eruit te kiezen. Je hoeft je niet druk te maken of iedereen goed op de foto staat, dat doe ik. Jullie hoeven alleen maar te genieten van het moment. Een uitje met de familie dus waarop jullie nog lang met een blij gevoel zullen terugkijken.

Een familieshoot met kinderen


                         

Zeker met kinderen is familiefotografie altijd een goed idee. De periode dat je kinderen jong zijn, vliegt voorbij en voor je het weet zijn ze groot. Professionele familiefoto's zijn daarom zo waardevol.
Foto's maken van kinderen vind ik super om te doen. De spontaniteit en nieuwsgierigheid van een kind maken iedere shoot anders. Samen met publieksfavoriete knuffel Meneer Wortel zorgen we voor een geweldige ervaring. Ik ben iemand met engelengeduld en speel graag in op de ideeën van het kind, zodat op de foto gaan een feestje wordt voor zowel kinderen als ouders. Kijk hier als je meer informatie wilt over kinderfotografie.

                                     

Maar ik sta altijd als een rare plank op de foto

Weet je niet goed of/hoe je moet poseren? Ik help je graag! Met mijn tips en tricks tijdens de familie fotoshoot kun je foto’s tegemoetzien waar alle familieleden op staan zoals ze zijn. Ik ga voor natuurlijke foto’s waar jullie meer contact hebben met elkaar dan met de camera, dus tijdens de shoot zullen jullie mij zo vergeten zijn. Geen geforceerde blikken en poses, maar spontane foto’s waarop we de beste versie van jou en je familie tevoorschijn toveren.

Een familiefoto: een schitterend cadeau

Wat zijn mooiere en meer tastbare herinneringen dan professionele familiefoto’s? Een blikvanger in je huis, om te delen op je socials of vastgelegd in een fotoboek. Of natuurlijk: om cadeau te doen!
 
Heb je een jarige oma? Gaat je vader met pensioen? Wil je iets speciaals voor Moederdag? Zijn je grootouders 60 jaar getrouwd? Voor vele feestdagen heb ik fotoshoots mogen verzorgen. Een familiefoto (of een hele reeks) is een cadeau dat altijd gewaardeerd wordt en waar mensen een leven lang plezier van hebben.

Foto’s laten maken op een bijzondere dag

Een familiefoto is niet alleen een uitstekend idee om cadeau te doen; je kunt mij ook inhuren als fotograaf op een bijzondere dag voor de familie. De afgelopen jaren heb ik al ontelbaar veel speciale dagen mogen fotograferen.
Denk aan verjaardagen, huwelijken, jubilea, communies en uitvaarten.
 
Er is geen fijner aandenken voor jou en je dierbaren dan een fotoreportage van jullie bijzondere dag. Aangezien het voor jou en je familie om een belangrijk moment in jullie leven gaat, moet je er zeker van kunnen zijn dat jouw familie fotograaf oprecht betrokken is en geen ogenblik mist. Je wilt een fotograaf die jullie unieke dag op de allermooiste manier vastlegt. Als toegewijde familie fotograaf ben je bij mij in goede handen.
Vier generatie fotoshoot door portretfotograaf Grietje Mesman uit Deventer

Fotoshoot familie: 3, 10 of 40 foto’s

Bij familiefotografie kun je kiezen tussen 3 foto’s, 10 foto’s of 40 foto’s. Met 3 foto’s als resultaat duurt de familie fotoshoot ongeveer een kwartier. Ga je voor 10 foto’s, dan neemt de fotoshoot ongeveer 1 uur in beslag. Wil je het meest uitgebreide pakket van 40 foto’s, dan gaan we een familie fotoshoot doen van 1 à 1,5 uur en ontvang je er een schitterend album (20×20 cm) bij.
Voor welk pakket je ook kiest, na de shoot stuur ik je een selectie toe en vervolgens mag jij uitkiezen welke foto’s je wilt.
In alle gevallen kun je extra foto’s bestellen. De kosten hiervan zijn €15,- per extra foto.
 
Op mijn website kun je zien wat de stijl is van mijn bewerkte foto’s. Wil je een foto anders bewerkt hebben? Geen probleem! Laat me je wensen weten en ik lever de foto’s op de manier zoals jij ze het mooist vindt.
Ook na het leveren van de bewerkte foto’s mag je nog wijzigingen qua bewerking doorgeven. Mail me gerust en we spreken een prijs af voor de extra bewerkingen.
 
Of je nu voor 3, 10 of 40 foto’s kiest; al deze foto’s ontvang je via een download link. Binnen 3 à 4 weken na het uitkiezen van de foto’s verschijnt de download link in je mailbox. Uiteraard krijg je alle foto’s in hoge resolutie.
 
Fotoshoot gezin Zwolle door fotograaf FotoGrietje
Harmonica album

  Prachtige fotoproducten

Na de familiefotografie heb je de allerbeste foto’s per e-mail ontvangen. Ideaal, je kunt ermee doen wat je wilt. Maar nog leuker is natuurlijk: jouw familiefoto’s in een album, op kartonnen kaarten of aan de muur!
 
Een album: een tastbare verzameling van de beste foto’s afgedrukt in een prachtig boek van 20×20 cm met een stevige, linnen, zandkleurige kaft. Er loopt geen storende naad door het midden, want de linker- en rechterpagina bestaan uit één blad. Dus wanneer je het boekje openslaat, valt deze helemaal vlak open. Ontvang dit design album met familiefoto’s al vanaf €48,75. Kies je voor het pakket van 395 euro, dan zit dit album er gratis bij.
 
Ook kun je een albumpje bestellen van 10×10 cm met 4 foto’s op de voorzijde en 4 op de achterzijde. Het fotoboekje neem je gemakkelijk mee, maar kun je ook erg leuk neerzetten in huis. Een geweldig cadeau voor jezelf en/of voor de familie. Het fotoalbumpje kost €35,00.
 
Wat tevens een leuk idee is, is om je meest magnifieke foto’s op kartonnen kaarten te laten afdrukken. Zet ze neer in houten blokjes, ontzettend leuk om te zien. Wil je meer info over deze unieke manier van afdrukken? Laat het me weten, ik vertel je graag de mogelijkheden!
 
En tot slot is een foto (of meerdere foto’s) aan de muur natuurlijk subliem. Laat je favoriete foto(‘s) afdrukken op bijvoorbeeld glas, aluminium of canvas. Neem contact met me op om je wensen te bespreken en dan zorg ik voor zo’n parel voor aan je muur.

Vraag een offerte aan

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.  Locaties voor een familiefotoshoot

  Ik werk door heel Nederland, dus of je nu woont in Groningen of Limburg; ik ben graag jouw familie fotograaf!
   
  Omdat FotoGrietje is gevestigd in Deventer en Haarlem, vindt de familie fotografie het vaakst plaats in Overijssel en Gelderland. Zo word ik het meest ingehuurd als familie fotograaf in de omgeving van Deventer, Zwolle, Apeldoorn, Zutphen, Haarlem en Leiden.
   
  Wat zijn de beste locaties voor familie fotografie? Dat gaat altijd in overleg met jou.
  Het vaakst vindt de familie fotografie buiten plaats; buitenfoto’s zijn vaak lekker dynamisch, speels en echt.
   
  Vaak kiezen families voor natuurfoto’s in een park of in het bos, in de duinen of aan zee. Ga bijvoorbeeld voor een fotoshoot van de familie bij een landgoed, een zonsondergang, een kleurig bloemenveld, een treurwilg bij het water, een sneeuwlandschap of bij bloesembomen in bloei.
   
  Sommigen kiezen voor een familiefoto in de stad, ook erg leuk! Denk aan een fotoshoot van de familie in een gezellig steegje, op een pittoresk plein, op een charmant bruggetje of bij een historisch gebouw. Vrijwel alles is mogelijk!
  Kinderfotografie in Deventer
  Kinderfotografie fotoshoot kinderen Deventer Bergkwartier

  Familiefotoshoot in de natuur van Deventer

  Mooie locaties voor familiefotografie in Deventer zijn bijvoorbeeld:
  – Het Nieuwe Plantsoen;
  – Gooikerspark;
  – Rijsterborgherpark;
  – Gravenland;
  – Douwelerkolk;
  – Ossenwaard;
  – Plantsoen De Worp;
  – Wechelerveld;
  – Vlierspad.

  Familieshoot in het historische centrum van Deventer

  Aangezien Deventer één van de oudste steden is van Nederland, is dit natuurlijk een fantastische stad voor een sfeervolle familie fotoshoot.
   
  Denk bijvoorbeeld aan een fotoreportage van je familie bij de Wilhelminafontein op De Brink, wat vroeger het handelscentrum was waar kooplieden bij elkaar kwamen. Of een fotoshoot bij het meest iconische gebouw van Deventer: de Waag, waar in het verleden handelswaren werden gewogen. Misschien wil je jouw familiemoment laten plaatsvinden bij het Grote Kerkhof, één van de mooiste pleinen van Deventer, of bij de gotische Lebuinuskerk. Verder heb ik diverse familie fotoshoots gedaan in de Walstraat, wat misschien wel het fraaiste historische straatje van Nederland is. Kom je in de winter bij mij voor familie fotografie, dan kunnen we een shoot doen op het Dickens Festijn, waar jullie je kunnen wanen in de 19e-eeuwse Engelse stad van Charles Dickens.
   
  Kortom, de mogelijkheden voor familiefotografie zijn eindeloos. Laat me jouw ideeën weten en ik denk graag met je mee!
     

  Regen op de dag van de familiefotoshoot

  Heb je een afspraak voor een familiefotoshoot op een buitenlocatie, maar gaat het regenen? Geen enkel probleem! We verplaatsen de afspraak of we gaan fotograferen in de fotostudio.


  Familiefotografie in de studio in Deventer

  In mijn fotostudio in Deventer kun je terecht voor familiefoto's in een stijlvolle ambiance met serene, krachtige foto's als resultaat. Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer, aan de Zutphenseweg 55.

                                       

  Vraag een offerte aan

  Kortom, wil je professionele foto’s voor jezelf of om je familie cadeau te doen? Of zoek je een fotograaf voor een speciale dag voor jou en je familie? Neem dan contact met me op. Ik beloof je een ontspannen fotoshoot met verbluffende foto’s als resultaat! Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.