Mijn fotostudio

Een nieuwe locatie

fotostudio Deventer overijssel

In een sfeervol, recent gerenoveerd schoolgebouw waar zich verschillende bedrijven gevestigd hebben, bevindt zich sinds maart 2019 ook mijn fotostudio.

Dit nieuwe pand is voor zowel mijzelf als mijn bezoekers een grote verbetering ten opzichte van de vorige locatie, omdat het bijvoorbeeld beschikt over voldoende gratis parkeerplekken, een gezellig hoekje voor kennismakingsgesprekken met bruidsparen en een mooie, knusse ruimte waar de fotoshoots kunnen plaatsvinden. Omdat het pand zich dichtbij de snelweg bevindt, is het vanuit het hele land goed bereikbaar. Door de ligging op de 2e verdieping (van buiten te herkennen door de gekleurde giraffe die uit het raam kijkt), merk je echter niets van de voorbijrazende auto’s en is het dus een perfecte plek voor een gesprek over jullie fotografiewensen of een gezellige fotoshoot.

Verder ben ik zelf heel blij me de vele leuke medepanders die ik erbij gekregen heb. Ik verwacht dat hier een hoop leuke samenwerkingen uit voort zullen komen.

fotostudio overijssel deventer fotograaf FotoGrietje
FotoGrietje fotostudio Deventer
fotostudio fotoshoot deventer studiofotograaf

VerFotoGrietjed

Nu ik ruim een maand in het pand zit, kan ik eindelijk zeggen dat het helemaal is zoals ik het wil. Een kleurrijke ‘FotoGrietjeblauwe’ muur, een fijne werkplek om foto’s te bewerken en een hoekje met alles wat mijn bezoekers nodig kunnen hebben om zich comfortabel op de foto te laten zetten (een haarborstel, watjes, snoetenpoetsers en een spiegel voor een laatste ‘check’). Kom je gauw een kijkje nemen?

studiofotografie deventer
fotostudio fotograaf deventer
studiofotografie fotograaf fotogrietje fotostudio deventer overijssel