Referenties bruidsfotografie FotoGrietje

Vanaf de kennismaking voelden we ons op ons gemak bij Grietje. Ze is heel rustig en op de dag zelf zie je haar (behalve met de reportage) nauwelijks, en toch blijkt ze alles te hebben vastgelegd. Ze maakt prachtige foto’s en is ook nog eens heel aardig. Op vragen reageert ze heel snel en ook het album maakt ze helemaal naar wens voor je. Wij zouden iedereen aanbevelen Grietje te boeken voor je bruiloft of andere mooie foto’s!

Tristan en Petra

Grietje heeft perfect begrepen wat voor sfeer er bij ons en onze bruiloft paste en dat zie je terug op de fantastische foto’s. Wij hebben geen moment het gevoel gehad dat we op een gemaakte manier aan het poseren waren, zowel bij de pre-weddingshoot als bij op de trouwdag zelf hebben we alleen maar plezier gehad. Grietje voelt goed aan wat wel en niet kan en is ook op momenten dat dat nodig is op de achtergrond aanwezig. Zonder dat je echt merkt dat ze er is legt ze ook dan de sfeer vast die er hangt en dat is een kunst op zich. Als wij de foto’s bekijken voelen we echt weer hoe het die dag was en dat is enorm waardevol! Van begin tot eind hebben we alleen maar positieve ervaringen met Grietje en we zijn niet alleen zelf ontzettend blij met het resultaat maar ook onze familie en vrienden hebben niets dan lof. Erg vriendelijke fotografe maar ook flexibel en doet alles voor de mooiste foto’s. Zelfs bij ons in het gammele bootje stappen! Bedankt Grietje!

Tessa en Ewoud

Een fantastische samenwerking! Super leuke en gezellige fotograaf die op de achtergrond de mooiste foto’s van de dag maakt! Staat open voor ideeën, maar komt zelf ook met creatieve ideeën. Foto’s van een fantastische kwaliteit en niet alleen een paar foto’s van de dag in een boek, maar ook de andere foto’s op een usb-stick als eigendom ontvangen.
Wij hebben een fantastische dag beleefd en dankzij de foto’s van Grietje beleven wij de dag weer opnieuw als we de foto’s bekijken!

Rieneke

Grietje heeft onze dag perfect weten vast te leggen op de gevoelige plaat. Ze is samen met haar stagiaires erg professioneel. Ze is flexibel in het maken van afspraken en denkt graag met je mee. Vooraf hebben we gebruik gemaakt van het voordelige aanbod om een pre-weddingshoot te doen, dit is erg aan te raden! Grietje geeft daarbij nuttige aanwijzingen en dit hielp ons heel erg om op de dag zelf ook een leuke shoot neer te zetten (en als gunstig bijkomend voordeel, een extra aantal leuke foto’s van onszelf). Op de dag zelf heeft Grietje de verschillende momenten goed weten vast te leggen, zonder dat ze daarbij ons en onze gasten stoorde. Achteraf waren de foto’s snel nabewerkt en konden we dus al snel van de foto’s genieten. Een goede fotograaf is helaas niet goedkoop maar zeer zeker de prijs waard!
Fokke en Tamar

Grietje verstaat de kunst om zich enerzijds onzichtbaar te maken en anderzijds duidelijk te zijn in wat er verwacht wordt door kleine aanwijzingen te geven. Als resultaat schitterende, ongedwongen, ontspannen en bijzondere foto’s. In de aanloop naar onze trouwerij een aantal zaken doorgesproken en vervolgens zijn alle afspraken volledig nagekomen. Grietje werkt zeer professioneel maar is tegelijkertijd zeer betrokken, voelt situaties en mensen prima aan. Haar optreden helpt om de spanning op zo’n dag te breken. We bevelen haar van harte aan!

Ruud en Irene

Grietje is een fijne en meedenkende fotograaf. Ze heeft onze dag fantastisch vastgelegd. Vooral ook de interactie tussen alle aanwezigen staat perfect op de foto.

Jan en Willemijn

Grietje is een hele leuke rustige meid, en probeert van elke beweging die we maken fantastische foto’s te maken.
Ze is erg flexibel en heeft van elk belangrijk moment voor ons op die dag vast gelegd.

Wij hebben alleen maar genoten en het is zo mooi om alles weer her te beleven van die dag.

Wij zouden haar aan iedereen aan raden!

Grietje heel erg bedankt!

Mirjam en Danny

Wij bevelen Grietje absoluut aan! Ze denkt mee, maakt prachtige foto’s en is prettig in de omgang. De communicatie voor- en achteraf was vlot en helder!

Jaap en Marieke

Foto Grietje is flexibel en meedenkend. Voor onze trouwfoto’s heeft Grietje, na het voorleggen van onze wensen, ons op ons verzoek bij de hand genomen in het hele proces. De locatie die was aangeraden bleek perfect te zijn en door door haar waren de foto’s een zorgeloze gebeurtenis! Daarnaast ook zeer tevreden over het eindresultaat.

Anoniem

Hoe een bijna onzichtbare vakvrouw op de dag zelf, toch met prachtig gedetailleerde foto’s komt.
Heel waardevol om Grietje erbij te hebben gehad.

 

Bekijk hier de blog van deze bruiloft 

Gerben en Janneke

Grietje heeft voor ons “De dag” vastgelegd en wij zijn erg blij met het resultaat. Tijdens de fotoshoot hebben wij eigenlijk heel weinig van Grietje gemerkt, ze was op de achtergrond professioneel met haar werk bezig en dit zie je dan ook duidelijk in het resultaat terug. Grietje, dank je wel voor de geweldige foto’s.

Monique en Twan

Grietje heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd, we zijn heel dankbaar voor de foto’s! De communicatie was vanaf het begin heel fijn en snel. Tijdens de fotoshoot had ze veel ideeën en gaf ze goede aanwijzingen. De rest van de dag heeft ze alles heel mooi en natuurlijk vastgelegd. Professioneel, geduldig, creatief en gezellig! Wij raden Grietje zeker aan!

Simone

We hebben een fantastische dag gehad. Grietje zelf was heel rustig en merkte je haar nauwelijks. Tijdens de fotoshoot hebben we juist de grootste lol gehad. Ik ben nogal kritisch wat betreft hoe een foto eruit ziet, maar bij Grietje heb ik daar niets op aan te merken. Als je haar als fotograaf kiest, zul je er geen spijt van krijgen!!!

M.

Onze trouwdag was perfect! En dat mede dankzij Grietje! Ze was professioneel, heel enthousiast, maar ook juist weer op achtergrond waardoor we hele mooie ongedwongen en emotionele foto’s hebben gekregen. Ook tijdens de fotoshoot gaf ze precies de juiste aanwijzingen en voelden we ons helemaal op ons gemak. Hele mooie foto’s!

Rachel en Florence

FotoGrietje is kundig, begripvol en goed te bereiken!! Wat wij zo prettig aan Grietje vonden, was dat je haar de hele dag eigenlijk niet opgemerkt hebt. Dat vonden wij heel fijn. En de foto’s zijn prachtig!

Super bedankt!
Dit was onze tweede keer bij jou als fotograaf. We raden je zeker aan. Goede communicatie, luistert naar je wensen en de foto’s zijn prachtig!!!

Nicolette

Grietje heeft gefotografeerd op onze bruiloft en het resultaat is boven verwachting. Voor het prikken van een datum voor het introductiegesprek en de preweddingshoot was zij erg flexibel en meedenkend. Een echte aanrader!

Vera

Aardige en serieuze fotografe die mooie foto’s van ons huwelijk heeft gemaakt. Van tevoren even bij ons thuis geweest om ons te leren kennen en af te spreken hoe en wat er precies moet gebeuren. Ze heeft heel mooie foto’s gemaakt. Al met al een aanrader!

Teun

Na een prettige kennismaking hadden wij direct volle vertrouwen! Je creativiteit, de ontspannen sfeer waar je voor hebt gezorgd en bovenal het verbluffende resultaat! Wij zijn zeer tevreden en je erg dankbaar dat je ons belangrijkste dag hebt willen vastleggen.

Rowena

We hebben een relaxte trouwdag gehad mede namens Grietje, ook de gasten waren zeer te spreken over Grietje. Je merk eigenlijk niet dat je op de foto gezet wordt. Echt een leuke meid met veel geduld en uiteindelijk mooie foto s als resultaat.

Jolanda

Grietje heeft onze dag prachtig vastgelegd. Ze is erin geslaagd hele natuurgetrouwe foto’s te maken waarin ook de emoties van de dag mooi zijn vastgelegd! Ze is enorm vriendelijk, reageert snel op vragen en denkt mee over de mogelijkheden. Ook de preweddingshoot was leuk en heeft mooie foto’s opgeleverd!

Karin

Na onze leuke kennismaking met Grietje hadden we direct het volste vertrouwen dat zij voor ons een prachtige bruidsreportage zou maken. Op onze trouwdag was niets minder waar. We hebben een ongelooflijk mooie serie foto’s aan haar te danken. De reportage was een feestje, ze had veel leuke ideeen en was erg flexibel. Een echte aanrader dus!

Tessa en Stef

Grietje heeft fantastische foto’s gemaakt van onze bruiloft. Tijdens de officiële momenten was ze onzichtbaar en heeft daardoor prachtige foto’s gemaakt van mooie en spontane momenten!

Jorien en Iwan

Wij zijn echt heel blij met FotoGrietje. Zij heeft onze trouwdag echt supermooi vastgelegd. Het was voor ons al een prachtige dag, maar de foto’s maken de herinnering alleen nog maar mooier! De fotografe weet heel goed wat ze doet en is ook nog eens heel erg aardig en gezellig, wij voelden ons erg op haar gemak bij haar en dat vonden wij heel fijn!

Laura en Alphons

Grietje heeft erg mooie foto’s gemaakt op ons huwelijk!! Eerst een voorbespreking gehad en onze wensen zijn echt terug te zien in de foto’s. 🙂

Sarah

 

Heel prettig in contact en prachtige foto’s!! Absoluut een aanrader!

Bekijk hier de blog van deze bruiloft

Marit en Brian

Grietje heeft voor ons de trouwreportage gemaakt. Vanaf het eerste moment voelden wij ons bij haar op ons gemak. Daardoor komen wij op de foto’s zeer natuurlijk, en ongeforceerd over. Dit was ook onze bedoeling daarom zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat!! De foto’s zijn schitterend geworden. Goed overleg, snelle service en prima kwaliteit-/prijsverhouding. Grietje bedankt!

Richard en Jolanda de Vries

Wat een super leuke bruidsfotografe. Wij konden helemaal onszelf zijn tijdens de reportage. Het zijn echt spontane foto’s geworden, en geen gemaakte poses.

Angela en Ronald

Super foto’s van onze prachtige dag ontvangen, zowel tijdens de reportage als de verdere dag. Ook van de gasten en details. Zeker een aanrader!

Daphne en Jouke

Spontane, creatieve trouwreportage. Wij hebben een huwelijksreportage bij Grietje laten maken. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat.

Duidelijke communicatie vooraf (vrijblijvend kennismakingsgesprek)
Voelden ons op ons gemak tijdens de reportage
Snelle levering (twee weken)
Prachtige resultaten, en een luxe album met schitterende vormgeving.

Maartje

Grietje heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd, waarbij ze de sfeer van de dag uitstekend heeft weten te ‘vangen’. Het plezier en geluk straalt echt van de foto’s af. Grietje is een fotografe die erg op de achtergrond staat, je hebt haast niet door dat ze er is, maar toch weet ze van alle bijzondere momenten een prachtige foto te maken. Tijdens de fotorapportage zijn vrijwel alle foto’s heel spontaan en ontspannen genomen, en ze stond open voor onze wensen en ideeën.

Robin en Linda

Heel Blij met het resultaat !!!

Niels en Ellis

Echt super. Fijne fotograaf, geeft goede aanwijzingen als nodig, blijft verder op de achtergrond gedurende de dag, en ineens heb je allemaal vet mooie foto’s waarvan je niet eens door had dat die gemaakt waren. Ook tijdens de fotoschoot heel relaxt aanwezig en de foto’s zijn van super goede kwaliteit!

Anoniem

Grietje heeft onze huwelijksdag perfect vastgelegd. De foto’s zijn prachtig!

Kris en Ewoud

Grietje heeft onze wensen heel goed omgezet en de foto’s zijn geweldig. Communicatie van te voren was erg prettig. Op de dag zelf is Grietje in de achtergrond zodat je vaak niet eens door hebt dat er een fotograaf is, terwijl zij echt mooie foto’s gemaakt heeft.

Svenja en Danny

Wij waren erg blij met Grietje op onze bruiloft en de ontvangen foto’s. De bijzondere momenten zijn op een mooie en natuurlijke manier vastgelegd en zijn niet te geposeerd.

Anoniem

Grietje is een fijne relaxte fotografe met een fijn oog voor licht. Een goed oor voor onze wensen, snel in haar reacties en bijna geruisloos tussen onze gasten.

Dimitri en Marcella

Grietje heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft. Alle belangrijke momenten heeft ze op een mooie manier weten vast te leggen. Bij het terugkijken van de foto’s beleven we de hele dag weer opnieuw, inclusief alle speciale details!! Verder is Grietje goed bereikbaar, reageert snel en ook de levering van de foto’s ging heel vlot. Al met al echt een aanrader!

Johan en Esther

Grietje pakt de juiste momenten en heeft oog voor detail. Ze is er, maar valt niet op.

Mariët

Fotogrietje heeft onze perfecte dag zeer mooi vastgelegd met een fotoshoot, de ceremonie en festiviteiten. Ze heeft zich zeer goed ingeleefd in onze wensen en stelt zich zeer onopvallend op wat zeer natuurlijke foto’s maakt.

Anoniem

Wij hebben Grietje gevraagd om een reportage te maken van ons huwelijk. Dit is ons erg goed bevallen, alles ging heel ontspannen en Grietje voelde goed aan welke kant wij op wilden met de reportage. Wij zijn erg tevreden over het verloop van het proces en het eindresultaat.

Laurens

Wij zijn geen types die zich prettig voelen voor de camera, maar wat hadden we een plezier! En de foto’s; gewoon prachtig!! Bedankt Grietje!

Evelien