Referenties zwangerschaps- en kinderfotografie

Voor de tweede keer een familie fotoshoot gedaan met Foto Grietje en wat een mooi resultaat. We zijn ontzettend blij met de foto’s van ons gezinnetje en de opa’s en oma’s zeker ook. Grietje is in staat kindjes op hun gemak te stellen waardoor de foto’s heel ongedaan en echt overkomen. Daarnaast werkt Grietje heel snel, binnen korte tijd hadden we onze bewerkte foto’s!  Super bedankt weer Grietje!

Sylvia

Superleuke fotoshoot gehad. Eerste fotoshoot was met z’n drietjes met onze peuter erbij. Dat was erg leuk op een mooie locatie. Prachtige foto’s als resultaat. Grietje heeft mooi foto’s van ons, mijn buik en van onze dochter gemaakt. Tweede shoot was met z’n vijven met onze peuter, twee baby’s van bijna 1. Wederom goede en fijne ervaring. Ze maakt mooie foto’s, heeft veel geduld (erg fijn met kindjes) en gaf leuke suggesties voor de locatie.

Jiska Krikke

Grietje werkt zeer professioneel, maar laat voldoende ruimte voor een gezellige sfeer en input voor de “klant”. Ze luistert goed naar wat je in gedachten hebt en vertaalt dat naar mooie foto’s. Een aanrader!

Daniëlle van Aanholt

Grietje heeft een prachtige fotoshoot gedaan van ons met onze jonge dochter. Het kan niet makkelijk zijn om een jonge baby goed op de foto te krijgen maar het is haar geweldig gelukt. Het zijn pracht foto’s geworden.

Grietje, dank je wel voor de leuke shoot en de geweldige foto’s die eruit zijn gekomen.

Thijs en Hannah

Wij hebben een fotoshoot met ons zoontje van 1 jaar gedaan in de studio. De foto’s zijn echt super geworden.

Erg knap want ons zoontje kan net lopen en is fanatiek aan het oefenen en liep de hele tijd weg. Het is aan de foto’s niet af te zien want die zijn echt heel mooi geworden. Knap werk! Echt een aanrader wat ons betreft!

Lars en Petra

We hebben afgelopen jaar 3 x een erg leuke, relaxte en ontspannen fotoshoot gehad op 3 (voor ons ) hele speciale momenten. Namelijk een paar weken voor mijn uitgerekende datum, een paar dagen na mijn bevalling in het ziekenhuis en recent met zijn 4en. We kijken terug op een heel bijzondere ervaring en een mooie herinnering. Dankjewel, dat je dat hebt vastgelegd.

Tamara en Rens

Twee jaar geleden hebben we met onze pasgeboren baby een fotoshoot gedaan bij FotoGrietje.

De resultaten waren prachtig. Dus nu er een tweede baby bij is gekomen, hoefden we niet te twijfelen. En opnieuw heeft FotoGrietje hele mooie foto’s weten te maken, zowel van de nieuwe baby als van de tweejarige peuter. Bedankt!

Jasper

Echt super. Fijne fotograaf, geeft goede aanwijzingen als nodig, blijft verder op de achtergrond gedurende de dag, en ineens heb je allemaal vet mooie foto’s waarvan je niet eens door had dat die gemaakt waren. Ook tijdens de fotoschoot heel relaxt aanwezig en de foto’s zijn van super goede kwaliteit!

Anoniem

Je hebt prachtige foto’s gemaakt in een ontspannen sfeer. Ideeën werden uitgewerkt en je luistert echt naar wat we wilde. Je hebt heel snel de foto’s op DVD gezet en opgestuurd. We zijn vol lof en gaan je promoten bij familie en vrienden. Ook de vragen naderhand werden juist afgehandeld. Je bent echt een professionele fotograaf.Dank je, groetjes, Annet.

Annet Groeneveld

Grietje heeft studioreportage gemaakt met mijn kinderen erop. Ondanks jonge leeftijd van de kinderen. een en al lof…alles goed gegaan en ontspannen. Zeer aan te raden.

Mevrouw Bult

Zeer goede en leuke foto’s maakt Grietje!Het was afgelopen zondag erg leuk om met het hele gezin van 17 personen op de foto te gaan!Wij hebben de foto’s ook zeer snel terug ontvangen, ze zijn super leuk geworden!

De Boer

Wij hebben een gezinsfotoshoot gedaan bij Foto Grietje. De kinderen waren vanaf het eerste moment op hun gemak en het lukte Grietje ook om ze te laten schaterlachen. De foto’s zijn super leuk geworden, teveel leuke foto’s om uit te kiezen! Echt een aanrader!

Laura Overwijk

Onze ervaring met grietje is super zoals ze met onze kleine te werk ging helemaal top en de foto’s zijn ook geweldig ik zou grietje aanraden bij iedereen.

Michel

Nadat ons 2e kindje was geboren wilden wij graag gezinsfoto’s laten maken. In de studio van Grietje kon dit prima. Grietje heeft verschillende foto’s gemaakt waarbij de sterke/persoonlijke kanten van ons en onze kinderen zijn vastgelegd. Wij zijn super blij met de resultaten!

Nogmaals bedankt Grietje.

Sylvia

Goede fotograaf, mooie foto’s. Vriendelijk en goed met kinderen. Zeker aan te raden!

Michel Maas

De babyshoot is uitgevoerd op 16 April 2017. Deze is als zeer prettig ervaren , na de snelle afhandeling van de foto’s hebben we 21 mooie plaatjes uit kunnen kiezen. De fotoshoot is met weining onderdelen(denk hierbij aan dekens uitgevoerd) en toch met een perfect resultaat. Als we weer een fotoshoot zouden doen nemen we zeker weer contact op met grietje, we zijn heel blij met het resultaat !!

Danny vd Haak

We hebben nu 2x een fotoshoot met Grietje gedaan en beide zijn goed bevallen. Eerst heeft Grietje onze trouwdag mooi vastgelegd en nu ook een mooie shoot van onze prachtige dochter! Beide was een fijne samenwerking. Voor een volgende shoot zullen we zeker weer aan Grietje denken!

Ciska Pieterse

Ruim 36 weken zwanger en ik twijfelde of ik wel of geen professionele zwangerschapsfoto’s wilde hebben. Uiteindelijk op aanbeveling van een collega Grietje gebeld en 2 dagen later stond de photo shoot gepland samen met mijn dochter. Het was een “easy going shoot” met het resultaat: prachtige, spontane en betaalbare foto’s. Ik heb zeker geen spijt, de foto’s zijn het zeker waard!!

Suzanne Koops

We hebben een leuke fotoshoot met ons gezinnetje gemaakt in haar studio. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. We hebben de foto’s digitaal bewerkt op cd gekregen, en daar zijn we erg blij mee omdat we zelf eigenlijk nooit foto’s afdrukken. De foto’s zijn mooi bewerkt en het was een mooie mix, de effecten ook nergens over-done. We zouden haar bij kennissen zeker aanraden. Misschien doen we het over een tijd nog eens over bij haar!

Alberts