Zwangerschapsfotografie

Wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschap is een bijzondere tijd en deze bijzondere tijd verdient het om te worden vastgelegd. Bijvoorbeeld met een professionele fotoshoot van jou en je mooie buik. Voor jezelf, voor je kind later of bijvoorbeeld als uniek cadeau voor familie. Tijdens deze shoot worden er natuurlijk foto’s gemaakt van de buik, en mag je leuke accessoires meenemen, zoals de eerste schoentjes die de kleine zal gaan dragen. Ook worden de broertjes en/of zusjes en de trotse vader met de buik samen gefotografeerd.

Klik hier voor meer informatie over zwangerschapsfotografie.

Zwangerschapsfotografie Grietje Mesman

Babyfotografie

Maar natuurlijk is niet alleen de zwangerschap een speciale periode. Je baby wordt geboren en volgen er nog veel meer bijzondere momenten. Ik help je graag aan herinneringen aan deze tijd met foto’s van je baby, maar ook van jullie samen en/of foto’s van de broertjes, zusjes en/of het hele gezin samen! Met behulp van een aantal tips die ook op mijn website te vinden zijn, maken wij er samen een leuke shoot van!

Klik hier voor meer informatie over babyfotografie.
Wil je weten wanneer je de fotoshoot met de baby het beste kunt plannen? Dit kun je lezen in deze blog.

Beide fotoshoots met korting

Als je zowel zwangerschapsfoto’s en babyfoto’s wilt hebben, kunnen de prijzen bij de meeste fotografen flink oplopen. Wil jij bij FotoGrietje deze beide prachtige momenten vastleggen? Dan kun je gebruik maken van een speciale combi-actieLees hier meer.

Hebben jullie interesse? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wellicht tot binnenkort!