Referenties bedrijfsfotografie

Op het laatste moment besloten we nog even om tijdens onze Kick teamfoto’s te maken. Hiervoor hebben we Grietje benaderd en gelukkig kon ze nog een uurtje voor ons plannen. De fotoshoot was relax en we zijn heel erg blij met het resultaat. Grietje bedankt dat je zo flexibel kon zijn!

Caroline

Dizain-Sync

Ik heb met Grietje contact genomen om profile photos for my CV te maken.

Het was een erg super leuk photosessie. Het was mogelijk om de achtergrond te kiezen en ze gaf tips om spontane te kijken. De kwaliteit van de foto’s is erg goed en ze werden zeer snel verzonden. Ik ben erg tevreden!

Maria

Sinds kort ben ik eigen ondernemer en heb daarvoor een website opgezet. Daar moest natuurlijk een foto op. Ik ben notoir niet fotogeniek en had, na vele fotoshoots van vrijwilligers en profs, waar niets uitkwam waar ik blij mee was, de hoop op een goede foto opgegeven. Toen zag ik de website van Grietje en daar sprak een aanpak uit waarvan ik dacht: dit is nog het proberen waard. En inderdaad. Grietje en ik hebben op diverse locaties ‘geshoot’ en daar zijn veel mooie foto’s uit gekomen! Toppie.

Linda

Ik ben erg blij met de foto’s. Leuke setting, goede en gemakkelijke sfeer en leuke fotografe ;-).

Thijs Smudde

Grietje heeft een lekker relaxte uitstraling en aanpak. Dat stelde mij op mijn gemak.

Jeanet ter Veer

Erg blij ben ik met de foto’s die Grietje voor mij heeft gemaakt!

Mark Gerritzen

In 2014 heb ik een half jaar stage gelopen bij Grietje. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en ontzettend veel geleerd. De onderwerpen die Grietje fotografeert waren ook mijn ding dus dat maakte het nog leuker. Door de gezelligheid vond ik het nooit een probleem om naar stage te gaan. Het is nu twee jaar geleden dat ik stage liep maar ik kan nog steeds dingen toepassen die ik hier geleerd heb.  Echt een aanraden als je op zoek bent naar een leuke, gezellige fotograaf of top-stageplek!

Emy van der Molen