Trouwfoto’s bij Paleis Het Loo

De bruiloft begon bij Paleis het Loo in Apeldoorn. Het had de hele week geregend. “Met dat Nederlandse weer weet je het maar nooit” werd er al geroepen, maar wat was het heerlijk weer. De bruidegom stond al klaar op de steiger, wachtend op zijn bruid die door het bos aan kwam lopen. Wat een prachtig moment! 

Daarna konden wij in deze mooie tuin foto’s maken van dit o zo leuke stel. En er waren meer dan genoeg plekken om foto’s te maken; eigenlijk te veel om te kiezen. Aan de waterkant, op de brug, bij de steigers of in het bos. Elke locatie was erg sfeervol, en helemaal in combinatie met de herfstzon die zorgde voor zacht, diffuus licht. 

Als een kind in een snoepwinkel was de bruidegom toen hij hoorde dat hij wel even een stukje mocht rijden in de mooie Mustang.

Bruiloft bij het Ei van Columbus

Daarna reden we naar het Ei van Columbus in Beekbergen voor de bruiloft. De eerste ceremonie vond plaats binnen in het restaurant. Er was een mooi en warm zaaltje klaargezet. Links en rechts van het looppad zaten alle dierbaren van het bruidspaar. Samen liep het paar naar hun stoelen. Nadat het stel was gaan zitten, begon het neefje met het strooien van de rozenblaadjes. Ach, beter laat dan nooit :). Vanaf de ringen kon het stel niet meer ophouden met glimlachen. Wat glunderden ze toch samen.

Na de ceremonie strooiden de gasten met lavendel, wat voor grappige foto’s zorgde. Het kersverse bruidspaar sneed de bruidstaart aan en na wat groepsfoto’s volgde de tweede ceremonie.

De kerkelijke ceremonie

De tweede ceremonie vond buiten plaats, in een knus kringetje, omringd door bomen en witte ballonnen. Na een mooi verhaal over de Bijbel en de liefde tussen het bruidspaar, werd het bruidspaar verrast. De zusjes van de bruidegom zongen een lied toegewijd aan het stel. Tissues waren geen overbodige luxe. Wat mooi!

 Ik heb genoten van jullie bruiloft en ik wens jullie heel veel geluk!