Bruidsfotografie De Moestuin Utrecht

Trouwfoto’s met hun huisgenote

De dag begon in Almere, bij het bruidspaar thuis. Het stel maakte zich met wat hulp klaar voor de ceremonie. Hun gebruikelijke zorgverleners waren eerder in hun carrière visagist en kapster geweest, wat op deze dag goed van pas kwam.

Op de begane grond deed de poes ondertussen verwoede pogingen met alle bezoekers te delen in de feestvreugde. Iedere keer dat er eten onbeheerd werd achtergelaten, sprong ze op tafel om mee te eten. De poes en de gasten zijn het de rest van de ochtend niet meer eens geworden voor wie de lekkere hapjes nu eigenlijk bedoeld waren.

Tijd om te trouwen

In de middag vertrokken we naar De Moestuin in Utrecht, een grote kas die je kunt huren voor bruiloften en andere feesten. Het bleek een prachtig compromis tussen een binnen- en een buitenbruiloft. Licht en groen, maar toch beschut en warm. Ideaal, zeker voor een herfstbruiloft, waarbij goed weer vaker niet dan wel verwacht kan worden. Vrienden en familie hebben de kas van top tot teen versierd, wat een vrolijk en persoonlijk decor voor de foto’s opleverde.

De ringen werden gebracht door twee feestelijk uitgedoste prinsesjes, die duidelijk trots waren op hun bijdrage aan deze speciale dag. Het geven van de kus bleek een beetje lastig met twee rolstoelen, maar met wat geduld en mooie muziek, kwam ook dat helemaal goed. Na de ontroerende zelfgeschreven teksten van de bruid en bruidegom, barstte het feest los.

Ik wens jullie heel veel geluk samen!

Leveranciers:

  • De moestuin
  • Taarten van Suus
  • Deb’s Grime voor de make up
  • Maatpak: Silhouet maatkleding
  • Trouwjurk: Wedding wonderland Almere
  • Ringen: Brigitte Buitenhuis
  • Gastenboek: Bonte Raaf
Categorieën
Tags