bruidsfotografie in Olst en Diepenveen

Ik heb dit vrolijke stel leren kennen toen ze me vroegen voor een zwangerschapsshoot en een babyfotoshoot van hun zoontje. Nu was ik weer terug in hun leven: voor een trouwreportage, dit keer!

Kasteel De Haere

De dag begon op een bijzondere locatie: Kasteel De Haere, bij Olst. Op deze stijlvolle plek gaf dit stel elkaar in de buitenlucht het jawoord. De omgeving leende zich uitstekend voor sfeervolle foto’s met zowel een indrukwekkend gebouw als een flinke hoeveelheid groen op de achtergrond. Het werd een vrolijke dag: de vrouwen hadden hun kleurrijkste jurken uit de kast getrokken, de mannen droegen bretels en strikjes en de zwangere bruid straalde. Ook het zoontje werd aangestoken door de feeststemming. Hij kon de hele dag niet stoppen met lachen naar de camera!

Hotel Gaia

Na de ceremonie vertrok het bruidspaar met hun gasten naar Hotel Gaia voor een borrel en een barbecue op het mooie terras. Met het arriveren van de avondgasten kon het dansen beginnen. De volgende dag werd de bruiloft vast nog eens in detail nabesproken tijdens het ontbijt. Niet alleen het bruidspaar had immers in Gaia overnacht, veel van hun vrienden en familieleden ook. Ze hebben ongetwijfeld nog lang nagepraat over deze onvergetelijke dag!