Fotoshoot bruidspaar Radio Kootwijk

Unieke locatie trouwfoto’s

Regelmatig brengt mijn werk me naar plekken waar ik nog nooit geweest ben. Voor deze bruiloft was ik te gast bij het monumentale zendstation Radio Kootwijk. Een uniek historisch gebouw, omringd door de uitgestrekte heidevelden van de Veluwe. Geschiedenis, design en natuurschoon ontmoeten elkaar op deze bijzondere plek. Een uitstekende locatie voor een bruiloftshoot!

Een ruime, lichte ruimte. Enorme ramen met uitzicht op de indrukwekkende Veluwe. Een industrialistisch plafond dat door de vele lampen toch gezellig oogt. Met zo’n gebouw zijn de mogelijkheden voor mij als fotograaf eindeloos! Je hoeft maar een paar stappen te zetten voor een compleet andere lichtval en achtergrond, waardoor dit bruidspaar een prachtige set gevarieerde foto’s heeft om later op terug te kijken.

Eenmaal buiten volgden de foto’s met de kinderen, die zelfs in hun formele kleding nog heel stoer gefotografeerd werden. Het schattige trouwautootje Fiat 600 Multipla zorgde voor een speelse en vrolijke noot, en kwam op de foto’s regelmatig terug in een hoofd- of bijrol.