Trouwen bij Orangerie Elswout

Bruiloft onder de bomen

Als trouwfotograaf kom je op de verrassendste plekken. Zo was ik voor de bruiloft van Merel en Alex in Orangerie Elswout, te Overveen. Dit is de grootste orangerie van Nederland, met een indrukwekkende geschiedenis. Een mooie plek, van binnen en van buiten, met een uitgestrekte tuin en ook binnen veel natuurlijk licht. Ideaal voor een bruiloft en ideaal voor de fotograaf!

Ook voor hun dochtertje was de Orangerie een prachtige plek: lekker buitenspelen, en overal deftige zalen waar ze zich een prinses kon wanen. Dit gezin gaat ongetwijfeld nog vaak met veel plezier aan deze dag terugdenken!

Wolfjes in schaapskleren

Tijdens de ceremonie bleek er een kleine tasjesdief aanwezig te zijn. Je vraagt je misschien af waar ze geleerd heeft om tassen te stelen. Ik denk dat ik het weet. Die ochtend was ik bij het bruidspaar mijn cameratas aan het uitpakken. Ik legde mijn camera’s op tafel. Maar toen ik terugliep naar mijn koffer… 😀

Trouwkleding: De Bruidshoek, Leiden
DJ: EntertainIt
Ringen: Juwelier Roeland, Hillegom
Haar en make-up Merel: BeautyByBrenda