Preweddingshoot op het strand en in de duinen van Noordwijk

Gaan jullie trouwen en mag ik jullie trouwfotograaf zijn? Dan is het mogelijk een preweddingshoot bij mij te plannen. Dit is een fotoshoot die enkele weken of maanden voor jullie trouwdag plaatsvindt. Deze fotoshoot duurt ongeveer een uur. Binnen 3 á 4 weken ontvangen jullie 15 foto’s in hoge resolutie. Je kunt een preweddingshoot inplannen om alvast een beetje te wennen aan de camera, om de locatie waar jullie de trouwfoto’s willen maken alvast te testen, om foto’s voor op het trouwkaartje te maken, of gewoon omdat het leuk is! Een preweddingshoot kost 95 euro.

Uiteraard is het ook mogelijk om een loveshoot te laten maken zonder dat je gaat trouwen. Romantische en speelse foto’s van jou en je partner. Hier vind je de tarieven voor een reguliere fotoshoot.

Onderstaande foto’s heb ik gemaakt op het strand en in de duinen van Noordwijk. Het was een frisse dag, er stond veel wind, maar daar liet dit aanstaande bruidspaar zich niet door remmen. We hebben schitterende foto’s gemaakt: liggend op het zand, zittend in de duinen en wandelend door de zee. En we hebben zelfs even gebruik mogen maken van een boot die op het strand lag.

Wil je ook graag een preweddingshoot doen? Neem dan contact met me op.

Andere blog over preweddingshoots:
Wat is een preweddingshoot of loveshoot?

Terug naar bruidsfotografie 

Fotoshoot zee loveshoot preweddingshoot koppel op strand in Noordwijk door fotograaf Grietje Mesman