Bruidsfotografie Stadhuis Heemstede

Bruidsfotografie bruidspaar ijsbaan Haarlem, foto's door trouwfotograaf Grietje Mesman

Even helemaal anders

Eind september heb ik een van de origineelste bruiloften gefotografeerd die ik tot nu toe heb meegemaakt. En dan ben ik niet eens bevooroordeeld omdat de bruid familie van me is. 🙂

De dag begon op de ijsbaan. Zowel de bruid als de bruidegom kon zelfs in trouwkleding de mooiste manoeuvres maken op het ijs. Uiteraard leverde dit bijzondere plaatjes op. Na afloop vertrok het paar naar de Cruquius om op de foto te gaan met dit historische gemaal.

Bruidegom op schaatsen, bruidsfotografie door trouwfotograaf Grietje Mesman in Haarlem
Bruidsfotografie ijsbaan Haarlem door bruidsfotograaf Grietje Mesman

Ceremonie Stadhuis Heemstede

En toen was het tijd om te trouwen!

Feest bij het strand

Daarna vertrokken we naar Parnassia in Overveen. Het feest in dit strandpaviljoen maakte het mogelijk om kort nog wat strandfoto’s te schieten op deze herfstige, winderige dag, en daarna lekker met elkaar binnen feest te vieren. Het paar had vooraf besloten dat een openingsdans niet nodig was, maar de bruidegom verraste zijn bruid en alle gasten met een tot in de puntjes voorbereide, swingende openingsdans met zijn vrienden.

Niet alleen de bruidegom heeft de bruid verrast, maar familie en vrienden deden ook een duit in het zakje. Er werden stukjes opgevoerd, met als klap op de vuurpijl het dochtertje van het bruidspaar dat verscheen in het cadeaukostuum uit de film ‘Alles is liefde’, die een speciale betekenis had voor het stel. Hun dochter was duidelijk beretrots dat ze een rol mocht spelen in de speciale dag van haar papa en mama, en ook het neefje van het echtpaar speelde stralend zijn rol. Het was moeilijk te zeggen wie het meest heeft genoten op deze vrolijke bruiloft!

Bruidsfotografie bruidsmeisje