TROUWEN AAN ZEE

Een bruiloft met een zonnig tintje, dat is wel de minste beschrijving die je kunt geven voor de trouwdag van dit prachtige stel in Camperduin.

Gasten zijn vanuit vele landen overgevlogen naar Nederland om deze bruiloft mee te maken.

In strandtent Struin vond een mooie, liefdevolle ceremonie plaats. Het bruidspaar was in stijl gekleed; blote voeten, beach look en toch chic.

Na de ceremonie werd er geproost op het bruidspaar en daarna was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart. De taart zag eruit als een wereldreis :). En de kleur blauw zag je terug in de rest van de versieringen, en oja… ook in de zee en de mooie blauwe lucht.

Na afloop van de ceremonie werd er gesproken door verschillende vrienden en familieleden. Ook werden er verschillende muziekstukken ten gehore gebracht.

En hebben jullie het gastenboek ontdekt? Zo origineel had ik het nog niet gezien! Buiten hangt een waslijn waar iedereen een paar sokken aan mocht hangen. En wat een gave creaties zaten er tussen!

Later op de dag werd er iets heel speciaals gedaan: Een nieuwpaarsduik. Alle gasten werden uitgenodigd om mee te gaan naar het strand, waar de groep met zijn allen tegelijk het water in rende. Dit zorgde voor geweldige foto’s! Het water bleek heel koud, maar het bruidspaar en de gasten trotseerden de kou met een brede lach. Wat zorgde deze duik voor gave, originele foto’s!

Er waren een boel kinderen aanwezig op de bruiloft, wat altijd voor spontane momenten zorgt.
Een mooi moment vond plaats tijdens het diner. Want wat nou als je trek hebt, maar eigenlijk ook wel moe bent?… ?