Tussen de schapen

 

Wat een bijzondere bruiloft! Dit bruidspaar wilde graag trouwfoto’s maken tussen de schapen. We zijn naar de Schaapskooi in Heerde gegaan. De herder hielp tijdens de fotoshoot de schapen bij ons in de buurt te houden en verplaatste hen naar de juiste plekken.

Het stel maakte zich geen zorgen over het vies kunnen worden van hun trouwkleding. Ze wandelden gewoon lekker tussen de schapen door.

Het licht was bijzonder mooi, de schapen deden hartstikke gezellig mee en er ontstonden prachtige momenten tussen het bruidspaar, hun dochtertje en de kudde.

Op de bakfiets naar de bruiloft

Daarna was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. Terwijl de gasten stonden te wachten op een mooie trouwauto, kwam het paar aangereden met de bakfiets. Wat een leuke verrassing!

Trouwen tussen de bomen

De ceremonie vond plaats in de tuin bij Herberg Molecaten in Hattem. Wat een mooie locatie, zo tussen de bomen. Er werd veel gelachen en het jawoord werd met volle overtuiging geroepen. En wat een mooi, emotioneel moment toen het bruidspaar en hun dochtertje na de ceremonie elkaar een dikke knuffel gaven.

Ik heb genoten van jullie bruiloft en ik wens jullie heel veel geluk!