Fotoproducten

Je hebt net een fotoshoot gedaan en hebt de foto’s via mail ontvangen. Dat is erg leuk en handig, maar het is natuurlijk nog leuker om ze in een album te laten zien aan anderen en het fotoboek een mooi plekje te geven in huis. Of om een foto te laten afdrukken voor aan de muur. Bekijk hieronder voorbeelden van mijn fotoproducten.

Neem contact op

Harmonicaboekje

En als je de foto’s graag door anderen wilt laten bewonderen, bestel dan dit kleine fotoboekje. Het is een albumpje van 10×10 centimeter met 4 foto’s op de voorzijde en 4 op de achterzijde. Het boekje neemt makkelijk mee, maar kan ook heel leuk worden neergezet in huis. En behalve dat het voor jezelf een leuk extraatje is, is het natuurlijk voor familie ook een fantastisch cadeau. Deze boekjes kosten 35 euro per stuk.

Bestel een harmonicaboekje

Fotokaarten op karton

Laat je foto’s afdrukken op kartonnen kaarten. Erg leuk om neer te zetten in deze houten blokjes! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met me op, ik help je graag verder.

Fotoshoot zakelijk bedrijfsfotografie DeventerOverijssel
Fotocadeaus

Fotokaarten op karton

Laat je foto’s afdrukken op kartonnen kaarten. Erg leuk om neer te zetten in deze houten blokjes! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met me op, ik help je graag verder.

Foto's aan de muur

Uiteraard is het ook mogelijk om foto’s voor aan de muur te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto op glas, op aluminium of op canvas. Neem contact met me op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Trouwalbums

Bij jullie bruiloft ontvangen jullie een gratis standaard album. Dit album is 15×15 centimeter en heeft 20 bladzijden. Het heeft een mooi afgewerkte linnen kaft. Jullie kunnen het album ook upgraden. Dit kan helemaal naar jullie wens! Jullie kunnen kiezen uit een groot aantal coversverschillende formaten, diverse materialen en uit alle kleuren van de regenboog. Het is mogelijk een koffer te ontvangen in dezelfde stijl als het album. Ook hoeven jullie niet bang te zijn dat er een foto in het album komt te staan die jullie er liever niet in hadden gewild, want jullie mogen zelf helpen de foto’s te selecteren. Het album wordt pas besteld als dit helemaal naar wens is. Tenslotte is het nog mogelijk om ouderboekjes te bestellen: een mini versie van jullie trouwalbum wat cadeau gegeven kan worden aan ouders, familie, kinderen of getuigen. Of natuurlijk om zelf een kleine, handzame versie van jullie trouwalbum te hebben die jullie makkelijk kunnen meenemen.

Trouwalbum
Trouwalbum
Trouwalbum en ouderboekje
Trouwalbum
Trouwalbum
Trouwalbum

Fotoalbums fotoshoot

Deze fotoalbums van 15×15 cm bevatten 20 bladzijden en hebben een harde, linnen kaft die is afgewerkt met een zachte zandkleur. Deze albums zijn erg stevig en er loopt geen storende naad door het midden van het album,  want de linker- en rechterpagina van het fotoalbum bestaan uit één blad fotopapier. Als je het album openslaat, valt deze helemaal vlak open. Erg leuk voor bijvoorbeeld een grote foto over de hele lengte van het boek! Je hebt al een design album in huis voor 48,75 euro.

Trouwalbum
Trouwalbum
Trouwalbum