PORTRETFOTOGRAAF HAARLEM

Kinderfotografie Lisse Zuid-Holland Landgoed Keukenhof, fotoshoot kinderen door kinderfotograaf Grietje Mesman uit Haarlem

Fotoshoot in Haarlem

Ben je op zoek naar een fotograaf in de omgeving van Haarlem? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Grietje Mesman en ik heb sinds 2008 een eigen bedrijf als fotograaf. Ik werk door het hele land, maar de omgeving van Haarlem heeft een speciaal plekje in mijn hart. Omdat ik geboren ben in Lisserbroek, liep ik al in het Keukenhofbos en Groenendaal rond vóór ik ook maar een fototoestel vast kon houden.

Omgeving Haarlem

Ik door de jaren heen heel wat fotoshoots gedaan in de mooie binnenstad van Leiden en Haarlem, het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp, het Keukenhofbos in Lisse, het strand van Noordwijk en Zandvoort en De Olmenhorst in Lisserbroek. De herten van de Amsterdamse Waterleidingduinen (in De Zilk, Vogelenzang of Zandvoort) hebben me inmiddels al zo vaak gezien, dat ze niet eens meer opkijken als ik weer met een bruidspaar en een fototoestel voorbij kom banjeren. Kortom: ik weet alle mooie plekjes in de omgeving te vinden om jou stralend op de foto te zetten! En als je al een locatie in gedachten hebt of als je graag wilt dat ik aan huis kom fotograferen, dan kan dat natuurlijk ook.

Portretfotografie man fotoshoot Haarlem station door fotograaf Grietje Mesman
Fotoshoot omgeving Haarlem Haarlemmermeerse Bos door fotograaf Grietje Mesman

Fotoshoot bij FotoGrietje

Dus of je nu plannen hebt voor bedrijfsfoto’s, huwelijksfoto’s, kinderfoto’s, gezinsfoto’s of foto’s van jezelf: bij mij ben je bij het juiste adres! Heb je misschien interesse, kijk dan eens in mijn portfolio. Hier vind je voorbeeldfoto’s die ik gemaakt heb; van kinderportretten tot bedrijfsfoto’s.

Weet je nog niet zeker of je in omgeving Haarlem foto’s wilt laten maken, of toch iets verder weg? Ook dan kun je contact met me opnemen, want ik werk door het hele land! Wellicht zien we elkaar binnenkort voor een mooie fotoshoot van het gezin in de bossen bij De Veluwe?

Kinderfotografie Haarlem - fotoshoot Amsterdamse Waterleidingduinen door fotograaf Grietje Mesman