Fotograaf Haarlem

Kinderfotografie Lisse Zuid-Holland Landgoed Keukenhof, fotoshoot kinderen door kinderfotograaf Grietje Mesman uit Haarlem

Fotoshoot in Haarlem

Ben je op zoek naar een fotograaf in Haarlem en omstreken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Grietje Mesman en ik heb sinds 2008 een eigen bedrijf als fotograaf. Ik werk door het hele land, maar de omgeving van Haarlem heeft een speciaal plekje in mijn hart. Omdat ik geboren ben in Lisserbroek, liep ik al in het Keukenhofbos en Groenendaal rond vóór ik ook maar een fototoestel vast kon houden.

Kies je fotoshoot

Fotoshoot portret vrouw zakelijk zwart-wit Zwolle Overijssel door bedrijfsfotograaf FotoGrietje

Portretfotografie

Kinderfotografie zusjes fotoshoot Haarlem door fotograaf Grietje Mesman

Gezinsfotografie

Bedrijfsfotografie man koffiezaak Koffie met een J Deventer

Bruidsfotografie

Zakelijk portret man koffiezaak Deventer Overijssel door portretfotograaf Grietje Mesman

Bedrijfsfotografie

Fotografie omgeving Haarlem

Je ziet veel fotografen in Haarlem in de oude binnenstad. Dit is dan ook een heel fotogenieke locatie. Ik heb door de jaren heen heel wat fotoshoots gedaan in het mooie centrum van Leiden en Haarlem, het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp, ’t Wed in Haarlem, het Keukenhofbos in Lisse, het strand van Noordwijk en Zandvoort en De Olmenhorst in Lisserbroek. De herten van de Amsterdamse Waterleidingduinen (in De Zilk, Vogelenzang of Zandvoort) hebben me inmiddels al zo vaak gezien, dat ze niet eens meer opkijken als ik weer met een bruidspaar en een fototoestel voorbij kom banjeren. Kortom: ik weet alle mooie plekjes in de omgeving te vinden om jou stralend op de foto te zetten! En als je al een locatie in gedachten hebt of als je graag wilt dat ik aan huis kom fotograferen, dan kan dat natuurlijk ook.

Portretfotografie man fotoshoot Haarlem station door fotograaf Grietje Mesman
Fotoshoot omgeving Haarlem Haarlemmermeerse Bos door fotograaf Grietje Mesman

Fotoshoot bij FotoGrietje

Dus of je nu plannen hebt voor bedrijfsfoto’s, huwelijksfoto’s, kinderfoto’s, gezinsfoto’s of foto’s van jezelf: neem dan contact met me op! Heb je misschien interesse, kijk dan eens in mijn portfolio. Hier vind je voorbeeldfoto’s die ik gemaakt heb; van kinderportretten tot bedrijfsfoto’s.

Zoek je een fotograaf, maar weet je nog niet zeker of je een fotoshoot in Haarlem en omgeving wilt, of toch iets verder weg? Ook dan kun je contact met me opnemen, want ik werk door het hele land! Wellicht zien we elkaar binnenkort voor een mooie fotoshoot van het gezin in de bossen bij De Veluwe?

Kinderfotografie Haarlem - fotoshoot Amsterdamse Waterleidingduinen door fotograaf Grietje Mesman

Fotografie Haarlem en omstreken

Bovenstaande foto is gemaakt op één van mijn favoriete fotolocaties: De Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit duingebied is erg gevarieerd: het heeft mooie open plekken, maar ook stukken bos. Tijdens fotoshoots van kinderen en gezinnen wordt er vaak gespeeld tussen en geklommen in deze bomen. Dat zorgt voor speelse, lachende en gezellige beelden. Ook kom je een heleboel herten tegen onderweg. En dit alles is vlakbij de parkeerplaats. Dus tijdens een kleine wandeling begint het avontuur van herten spotten, rennen, huppelen, klimmen… en o ja, spontane en blije foto’s maken met een heleboel verschillende achtergronden. Bekijk hier meer foto’s van deze fotoshoot.

Wie is fotograaf Grietje Mesman?

 

Mijn naam is Grietje Mesman. Ik heb sinds 2008 een bedrijf als fotograaf, werkend in heel Nederland, maar voornamelijk in de omgevingen van Haarlem en Deventer. Fotografie is mijn passie en ik lever graag de foto’s waar jij blij van wordt. Ik fotografeer familieportretten, maar ook bedrijfsfoto’s en portretfoto’s. Vooraf aan de fotoshoot bespreken we je wensen en denk ik mee over de fotolocatie en de uitvoering. Lees hieronder meer over mij en maak een afspraak voor een fotoshoot.

Afspraak maken

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Fotoshoots vinden voornamelijk plaats in omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.