Naar volle tevredenheid heb ik bij Grietje Mesman een fotoshoot gedaan. En ik ben zeer tevreden over het resultaat. Door Grietjes ongedwongen benadering was de sfeer tijdens de fotosessie heel ontspannen. Heel prettig en zeker een aanrader voor iedereen die een aantal mooie foto’s van zichzelf wil hebben!

Yvonne Louise

Superblij met het resultaat van de fotoshoot voor mijn nieuwe Cd, zowel voor Cd-hoes als persfoto’s. Tussendoor zelfs nog met mijn man een loveshoot gedaan en ook in die stijl is er prachtig resultaat. Ik heb Grietje Mesman leren kennen als betrouwbaar, professioneel, en erg prettig in omgang.

Nathalie Booij

Grietje werkt zeer professioneel, maar laat voldoende ruimte voor een gezellige sfeer en input voor de “klant”. Ze luistert goed naar wat je in gedachten hebt en vertaalt dat naar mooie foto’s. Een aanrader!

Daniëlle van Aanholt

Erg blij ben ik met de foto’s die Grietje voor mij heeft gemaakt!

Mark Gerritzen

Wat een leuke fotoshoot was het!!! We hadden prachtig weer, ook al was het fris. In het begin was het wat onwennig, maar we zijn een gekke familie, dus dat kwam wel goed. De foto’s zijn erg leuk geworden. Ben er zeer tevreden over. Dank je wel Grietje!!! Groetjes Rita.

Rita Gruben

Wij zijn zó blij met de gemaakte foto’s! Precies zoals we het hadden bedacht! Grietje voelde onze wensen goed aan waardoor de sfeer erg prettig was! Een echte aanrader!!

Denise en Vincent

Ik ben erg blij met de foto’s. Leuke setting, goede en gemakkelijke sfeer en leuke fotografe ;-).

Thijs Smudde

Grietje heeft zondag prachtige foto’s van het feestje ter ere van het 50 jarige huwelijk van mijn ouders gemaakt. Natuurlijk was het weer prachtig dat maakt de foto’s extra bijzonder. Het is prettig afspraken maken met Grietje, kort, zakelijk en heel erg vriendelijk. Alles liep op rolletjes, een fotografe die aanwezig is maar toch op de achtergrond, heel prettig allemaal!

Bram

Wat heeft Grietje het goed gedaan! Ze wist ons goed op ons gemak te stellen. Grietje past zich makkelijk aan, straalt rust uit, houdt de planning in te gaten en blijft relaxed, maakt makkelijk contact, is flexibel en het aller belangrijkste: de foto’s zijn fantastisch geworden! We raden Grietje zeker aan!

Anoniem

Ontspannen, gezellig en professioneel. Zeker een aanrader voor onervaren mensen zoals ik. Het was een prettige ervaring en wat ben ik blij met het resultaat ? De afspraak was makkelijk gemaakt en kreeg ik goed advies wat aansloot om mijn wensen. Toppie!

Mark Alma

Ik wilde al een tijdje nieuwe profielfoto’s maar wist niet goed waar ik die kon laten maken. Toen ik Grietje’s foto’s zag wist ik direct dat ik door haar gefotografeerd wilde worden. Grietje is duidelijk, toegankelijk en goedlachs …

Margo van Houtum

Superleuke shoot gehad met aandacht voor detail. Grietje is erg creatief en je voelt je meteen op je gemak. Als ik ooit weer een shoot wil, ga ik dat zeker bij Grietje doen. Aanrader!

Mirthe

Prettige fotografe, snelle verwerking. We voelden ons al gauw op ons gemak bij FotoGrietje, hoewel we van nature niet heel vertrouwd zijn met de camera. De foto’s van de korte 15 minuten sessies zijn erg geslaagd en waren snel gereed. Snelle verwerking foto’s, bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijke, prettige fotografe.

Jonathan

Ik heb met Grietje contact genomen om profile photos for my CV te maken.

Het was een erg super leuk photosessie. Het was mogelijk om de achtergrond te kiezen en ze gaf tips om spontane te kijken. De kwaliteit van de foto’s is erg goed en ze werden zeer snel verzonden. Ik ben erg tevreden!

Maria

Echt super. Fijne fotograaf, geeft goede aanwijzingen als nodig, blijft verder op de achtergrond gedurende de dag, en ineens heb je allemaal vet mooie foto’s waarvan je niet eens door had dat die gemaakt waren. Ook tijdens de fotoschoot heel relaxt aanwezig en de foto’s zijn van super goede kwaliteit!

Anoniem

Grietje heeft onlangs ons vrijgezellenfeestje vastgelegd op de gevoelige plaat. Het was geweldig!! De foto’s zijn prachtig geworden! We hebben een super leuke herinnering aan een super leuke dag! Echt een aanrader, zeker als je kijkt naar de rekening!

Mieke

Grietje heeft een lekker relaxte uitstraling en aanpak. Dat stelde mij op mijn gemak.

Jeanet ter Veer

In 2014 heb ik een half jaar stage gelopen bij Grietje. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en ontzettend veel geleerd. De onderwerpen die Grietje fotografeert waren ook mijn ding dus dat maakte het nog leuker. Door de gezelligheid vond ik het nooit een probleem om naar stage te gaan. Het is nu twee jaar geleden dat ik stage liep maar ik kan nog steeds dingen toepassen die ik hier geleerd heb.  Echt een aanraden als je opzoek bent naar een leuke, gezellige fotograaf of top-stageplek!

Emy van der Molen

 Voor de 2de keer een fotoshoot gedaan en net als de eerste keer zijn de foto’s erg mooi geworden.

D. de Graaf

FotoGrietje maakt leuke foto’s op een spontane en ontspannen wijze. Wij hebben voor een fotoshoot met de familie een reportage in het stadspark van Deventer gemaakt. Waar een fotoshoot vaak een stijve bedoeling is, was deze ervaring heel anders. Hierdoor hebben we naast de gewenste familieportretten ook een aantal levendige actiefoto’s ontvangen.

Gabriel Wolters

We hebben leuke foto’s gemaakt. Konden kiezen voor buiten of in de studio. Wij hebben voor de studio gekozen en ze zijn erg leuk geworden. Kregen ze al snel toegestuurd. Erg tevreden!

Kim Kleintjes

Grietje is erg vriendelijk en staat erg open voor eigen ideeën en wensen!”

Wendy

Afgelopen vrijdag heb ik mijn katten laten fotograferen door Grietje. Vanmiddag heb ik het resultaat al mogen bewonderen: in 1 woord geweldig!!!!! Wat ik erg leuk van haar vond is dat ze ook geluisterd heeft naar mijn wensen qua belichting en schaduweffecten. Ze is erg professioneel, heeft geduld (ook wel handig met katten) enthousiast en levert snelle service. Kortom: bij Grietje bent u aan het juiste adres!!!!!

Bianca

We hebben Grietje ontmoet voor een fotosessie ter ere van de 65e verjaardag van mijn moeder. Grietje legt makkelijk contact en zorgt dat iedereen snel op zijn of haar gemak. Ze is toegankelijk en staat open voor eigen inbreng. Wij hebben er een leuke herinnering aan!

Willemijn van Mourik

Grietje heeft foto’s van ons gemaakt op locatie, Worpplantsoen/aangezicht Deventer. Met drie tieners in de familie, die niet al te graag op de foto gaan heeft Grietje het toch voor elkaar gekregen om ons allen enthousiast op de foto te krijgen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, de snelle levering en uiteraard de mooie foto’s die Grietje van ons heeft gemaakt.

Doerien

Voor de 2e keer een leuke shoot gehad met Grietje. Dit keer met 5 man sterk in haar studio. Verschillende posities voor een leuk resultaat! Beviel weer goed ;).

Tim ter Haar

Ontspannen fotoshoot met een zeer mooi resultaat! Aanrader!

Tamara

Ik ben erg tevreden over de prachtige en vooral niet te geposeerde foto’s gemaakt door een spontane en flexibele fotografe. Alles liep makkelijk en prettig, van het afspreken tot het leveren van de foto’s.

Kim

We hebben de fotoshoot als heel positief ervaren! Het afspreken van een datum en tijd ging makkelijk en flexibel. Grietje paste zich makkelijk aan op onze wensen en wat er op het moment gebeurde. Ze kwam ook zelf met leuke ideeën en nam daarin initiatieven, Iedere foto die ze gemaakt heeft is erg mooi geworden, dat maakt kiezen moeilijk! We kijken er met veel plezier op terug!

Linda

Afgelopen zomer heeft Grietje portretfoto’s van mij gemaakt. Het was leuk om te doen. Ze stelde me op mijn gemak, luisterde naar mijn wensen en kwam zelf ook met ideeën. Er waren veel mooie foto’s bij waardoor kiezen nog lastig was. Ik ben heel tevreden! Zowel over de manier van werken tijdens de shoot als over het resultaat.

Karin Spijkerman