Ik wilde al een tijdje nieuwe profielfoto’s maar wist niet goed waar ik die kon laten maken. Toen ik Grietje’s foto’s zag wist ik direct dat ik door haar gefotografeerd wilde worden. Grietje is duidelijk, toegankelijk en goedlachs …

Margo van Houtum

Wat een leuke fotoshoot was het!!! We hadden prachtig weer, ook al was het fris. In het begin was het wat onwennig, maar we zijn een gekke familie, dus dat kwam wel goed. De foto’s zijn erg leuk geworden. Ben er zeer tevreden over. Dank je wel Grietje!!! Groetjes Rita.

Rita Gruben

Erg blij ben ik met de foto’s die Grietje voor mij heeft gemaakt!

Mark Gerritzen

Hallo Grietje,

Misschien herinner je mij niet meer maar je hebt in 2017 foto’s gemaakt voor mijn profiel op een datingsite. Ik was erg blij met de foto’s en deze hebben mede geleid tot veel afspraakjes. Met een van deze vrouwen heb ik een diepe  vriendschap opgebouwd. Zij heeft inmiddels een fijne relatie en ik ben super gelukkig  getrouwd met een goede vriendin van haar.

Zo zie je maar hoe je op jouw manier het verschil hebt kunnen maken in iemands leven. 😉

Warme groet,

Jan Mulder

Wij zijn zó blij met de gemaakte foto’s! Precies zoals we het hadden bedacht! Grietje voelde onze wensen goed aan waardoor de sfeer erg prettig was! Een echte aanrader!!

Denise en Vincent

Ik ben erg blij met de foto’s. Leuke setting, goede en gemakkelijke sfeer en leuke fotografe ;-).

Thijs Smudde

Grietje heeft zondag prachtige foto’s van het feestje ter ere van het 50 jarige huwelijk van mijn ouders gemaakt. Natuurlijk was het weer prachtig dat maakt de foto’s extra bijzonder. Het is prettig afspraken maken met Grietje, kort, zakelijk en heel erg vriendelijk. Alles liep op rolletjes, een fotografe die aanwezig is maar toch op de achtergrond, heel prettig allemaal!

Bram

Wat heeft Grietje het goed gedaan! Ze wist ons goed op ons gemak te stellen. Grietje past zich makkelijk aan, straalt rust uit, houdt de planning in te gaten en blijft relaxed, maakt makkelijk contact, is flexibel en het aller belangrijkste: de foto’s zijn fantastisch geworden! We raden Grietje zeker aan!

Anoniem

Superleuke shoot gehad met aandacht voor detail. Grietje is erg creatief en je voelt je meteen op je gemak. Als ik ooit weer een shoot wil, ga ik dat zeker bij Grietje doen. Aanrader!

Mirthe

Prettige fotografe, snelle verwerking. We voelden ons al gauw op ons gemak bij FotoGrietje, hoewel we van nature niet heel vertrouwd zijn met de camera. De foto’s van de korte 15 minuten sessies zijn erg geslaagd en waren snel gereed. Snelle verwerking foto’s, bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijke, prettige fotografe.

Jonathan

FotoGrietje maakt leuke foto’s op een spontane en ontspannen wijze. Wij hebben voor een fotoshoot met de familie een reportage in het stadspark van Deventer gemaakt. Waar een fotoshoot vaak een stijve bedoeling is, was deze ervaring heel anders. Hierdoor hebben we naast de gewenste familieportretten ook een aantal levendige actiefoto’s ontvangen.

Gabriel Wolters

Echt super. Fijne fotograaf, geeft goede aanwijzingen als nodig, blijft verder op de achtergrond gedurende de dag, en ineens heb je allemaal vet mooie foto’s waarvan je niet eens door had dat die gemaakt waren. Ook tijdens de fotoschoot heel relaxt aanwezig en de foto’s zijn van super goede kwaliteit!

Anoniem

Grietje heeft onlangs ons vrijgezellenfeestje vastgelegd op de gevoelige plaat. Het was geweldig!! De foto’s zijn prachtig geworden! We hebben een super leuke herinnering aan een super leuke dag! Echt een aanrader, zeker als je kijkt naar de rekening!

Mieke

 Voor de 2de keer een fotoshoot gedaan en net als de eerste keer zijn de foto’s erg mooi geworden.

D. de Graaf

Grietje is erg vriendelijk en staat erg open voor eigen ideeën en wensen!”

Wendy

Afgelopen vrijdag heb ik mijn katten laten fotograferen door Grietje. Vanmiddag heb ik het resultaat al mogen bewonderen: in 1 woord geweldig!!!!! Wat ik erg leuk van haar vond is dat ze ook geluisterd heeft naar mijn wensen qua belichting en schaduweffecten. Ze is erg professioneel, heeft geduld (ook wel handig met katten) enthousiast en levert snelle service. Kortom: bij Grietje bent u aan het juiste adres!!!!!

Bianca

We hebben leuke foto’s gemaakt. Konden kiezen voor buiten of in de studio. Wij hebben voor de studio gekozen en ze zijn erg leuk geworden. Kregen ze al snel toegestuurd. Erg tevreden!

Kim Kleintjes

We hebben Grietje ontmoet voor een fotosessie ter ere van de 65e verjaardag van mijn moeder. Grietje legt makkelijk contact en zorgt dat iedereen snel op zijn of haar gemak. Ze is toegankelijk en staat open voor eigen inbreng. Wij hebben er een leuke herinnering aan!

Willemijn van Mourik

Grietje heeft foto’s van ons gemaakt op locatie, Worpplantsoen/aangezicht Deventer. Met drie tieners in de familie, die niet al te graag op de foto gaan heeft Grietje het toch voor elkaar gekregen om ons allen enthousiast op de foto te krijgen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, de snelle levering en uiteraard de mooie foto’s die Grietje van ons heeft gemaakt.

Doerien

Voor de 2e keer een leuke shoot gehad met Grietje. Dit keer met 5 man sterk in haar studio. Verschillende posities voor een leuk resultaat! Beviel weer goed ;).

Tim ter Haar

Ontspannen fotoshoot met een zeer mooi resultaat! Aanrader!

Tamara

Ik ben erg tevreden over de prachtige en vooral niet te geposeerde foto’s gemaakt door een spontane en flexibele fotografe. Alles liep makkelijk en prettig, van het afspreken tot het leveren van de foto’s.

Kim

We hebben de fotoshoot als heel positief ervaren! Het afspreken van een datum en tijd ging makkelijk en flexibel. Grietje paste zich makkelijk aan op onze wensen en wat er op het moment gebeurde. Ze kwam ook zelf met leuke ideeën en nam daarin initiatieven, Iedere foto die ze gemaakt heeft is erg mooi geworden, dat maakt kiezen moeilijk! We kijken er met veel plezier op terug!

Linda